Aktuelle nyheder - Byggeri

Miljørigtigt træ betaler sigSkovTrup ved Hobro har har netop afsluttet sit regnskab i juni 2019 med en bruttofortjeneste på 6,2 millioner kroner

Miljørigtigt træ betaler sig

Fokus på salg og distribution af robinie og egetræ lønner sig for SkovTrup. Virksomheden fra Hobro, har netop afsluttet sit regnskab nr 17 og har i alle år haft pæne overskud

Del artiklen på

Samfund - bæredygtighed

Fokus på salg og distribution af robinie og egetræ lønner sig for SkovTrup ved Hobro. virksomheden har har netop afsluttet sit regnskab i juni 2019 med en bruttofortjeneste på 6,2 millioner kroner, hvilket er en anelse bedre end året før og iøvrigt en fortjeneste, der har ligget stabilt hvert år siden regnskabet 2015. Og ejer Søren Gøttrup er godt tilfreds:

- Dejligt med en tid, hvor det omkringliggende samfund og vore kunder har øget fokus på bæredygtighed og CO2 regnskaber, som jo er grunden til at vi holder os til salg af kvalitets træ fra EU skovbrug.

Orden i penalhuset
Udover byggeriets stigende fokus på bæredygtighed forklarer Søren Gøttrup også de stabile resultater med orden i penalhuset og stabil indtjening med fokus på udgifter til lager og annoncering er nøgleord for virksomheden, der fra start har haft fokus på internettet som den direkte vej til sine mange kunder.

- Bredt og stort lagersortiment under tag er mere vigtigt end tidligere da kundernes tålmodighed er kort. Derfor har vi godt 5.500m2 overdækket lager, der altid er fyldt op og som gør, at vi kan levere robinie og egetræ over hele Danmark i løbet af 2-4 dage.

Der leveres til private, industrielle og offentlige kunder i Danmark og Norden.

-jhn

Læs mere om Byggeri

17/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.