oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Moderne proff-forretning er skudt op i FrederiksværkForretningen har været drevet fra en skurvognsby i hele ombygningsperioden. De nye faciliteter står nu klar til at servicere både professionelle og private kunder.

Moderne proff-forretning er skudt op i Frederiksværk

Bygma Frederiksværk, der tidligere hed Halsnæs Trælast, har været igennem en omfattende om-og nybygning

Del artiklen på

Direktør Jakob Skriver er stolt over at byde velkommen i den nye forretning. Væk er skurvognsbyen, hvor medarbejderne har holdt til siden foråret, og medarbejderstaben er rykket ind i de nye faciliteter, der nu er fyldt med værktøj og et bredt professionelt sortiment til byggerier af enhver størrelse. Forretningen har også fået stor flot beklædningsafdeling og tilbyder egen lokal udkørsel.

Det spritnye salgsområde er ’beboet’ af et hold medarbejdere, der både kan rådgive kunderne professionelt og er lokalt forankrede.

Den nye proff-forretning består desuden af drive-in, lagerhal, proff-butik i to etager og et nyt salgsområde.

- Det har været fantastisk at se det hele tage form, siger Jakob Skriver, der har fulgt byggeriet tæt fra det første spadestik.

- Men det har også været en spændende proces at få de helt rigtige kompetencer i spil til at drive den nye forretning videre. Vi overtog nogle dygtige medarbejdere fra den tidligere Halsnæs Trælast, og er desuden lykkedes godt med at tiltrække flere nye dygtige folk med lokalkendskab. Det er vigtigt, når man gerne vil skabe varige relationer at man kender sine kunder og deres medarbejdere, og måske endda deres familie, siger Jakob Skriver, der selv bor et par stenkast fra den nye Bygma forretning.

Bygma Frederiksværk holder åbningsfest i marts, når der forhåbentlig er lidt mere forår i luften.

-losLæs mere om Byggeri

10/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder