Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ny algefjerner vurderet som effektivAlgevækst på husets tag er en udfordring for mange boligejere, og nu er en ny løsning på markedet.

Ny algefjerner vurderet som effektiv

Neutralon er det første dansk-producerede algemiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen og er testet og vurderet af Institut for Agroøkologi som effektivt mod algevækst

Del artiklen på

Algevækst er et stigende problem i det fugtige danske klima, og der har længe hersket usikkerhed om lovligheden og effekten af de forskellige bekæmpelsesmidler. Er midlet godkendt af Miljøstyrelsen? Er det skånsomt mod miljøet? Virker det effektivt efter hensigten? Kan det bruges på stort set alle typer af hårde overflader? Og er det dansk?

Nu er der for første gang en algefjerner på markedet, der med sikkerhed kan give et positivt svar på alle disse spørgsmål. Nyheden hedder Neutralon og er udviklet af Nowocoat i Kolding.

Første dansk godkendte produkt
Dette middel er netop blevet godkendt af Miljøstyrelsen som bekæmpelsesmiddel mod alger og er den første og eneste dansk-producerede algefjerner med denne godkendelse.

Neutralon er samtidig blevet testet af Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet, og vurderingen er, at midlet fungerer effektivt mod algevækst. Som et ekstra plus er Neutralon et saltbaseret produkt med en næsten neutral pH-værdi, og det betyder, at det trygt anvendes på stort set alle typer af hårde underlag.

Miljøstyrelsens godkendelsesordning er indført for at give forbrugerne og miljøet en beskyttelse. Godkendelsen er en dokumenteret sikkerhed for, at midlet virker efter hensigten, og at det er sikkert at bruge.

Det er af Miljøstyrelsen godkendt til brug på tage med hårde overflader af materialer som beton, tegl, cement, fibercement, træ, glas, metal og plast samt på solceller.

- jhn

Læs mere om Byggeri

14/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder