Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny podcastserie sætter spot på strategisk byledelsePodcastserie ’Strategisk Byledelse’ er ikke kun for de professionelle, men også for dem, der vil se ind i byplanlæggernes maskinrum. Foto: Mikkel Barker

Ny podcastserie sætter spot på strategisk byledelse

Dansk Arkitektur Centers nye, gratis podcastserie ’Strategisk Byledelse’ er bl.a. for dem, der arbejder professionelt med udvikling og ledelse. De første tre afsnit er nu tilgængelige

Del artiklen på

Udvikling - Arkitektur

Fremover udgives nye afsnit en gang om måneden. Her vil værterne sammen med forskellige eksperter diskutere byers udvikling. Serien undersøger, hvad der skaber reelle resultater, og hvordan vi tackler byens aktuelle udfordringer som klimaforandringer, demografiske ændringer, samskabelse og arkitektonisk kvalitet. Ja, hvordan vi i det hele taget sikrer rammen for det gode liv i vores byer.

Episode 1: Om at sætte retning
Danmarks udvikling bestemmes i de enkelte byråd, og kvaliteten af deres ledelse er afgørende for vores lands fremtid. Men hvad skal der til for at sætte retning for kommunernes udvikling? Det svarer ledelsesguru Steen Hildebrandt og stadsdirektør i Odense, Stefan Birkebjerg Andersen, på i denne første episode.
Værter: Lars Fjendbo Møller og Bjarne E. Jensen

Episode 2: Sådan ligger landet
Penge, politik og planlægning: Hvorfor er der forskel på vækst- og levevilkårene i byerne og på landet? Hvordan har forholdet mellem by og land udviklet sig, hvad er der på spil, og hvad er kommunernes fremtidsudsigter i den stigende konkurrence mellem byerne? Vi har talt med politolog Ove Kaj Pedersen.
Værter: Lars Fjendbo Møller og Bjarne E. Jensen

Episode 3: Borgersamling: Et nyt beslutningsværktøj?
Antallet af opgaver og graden af kompleksitet er steget i kommunerne. Men nu kan en helt ny metode kaldet Borgersamling, være med til at kvalificere de store, svære beslutninger. Hvordan virker det, hvad kan det, og hvornår er det relevant? Det forklarer og diskuterer demokratiekspert Zakia Elvang og vicedirektør i Københavns Kommune Karsten Biering Nielsen.
Værter: Lars Fjendbo Møller og Bjarne E. Jensen

Dansk Arkitektur Center udgiver i alt fem forskellige podcastserier: Building the future, Byens ånd, Let's Talk Architecture, MorgenDAC Live og Strategisk Byledelse. De forskellige podcastserier inviterer spændende gæster med noget på hjertet ind, og giver plads til refleksion og ny viden.

Strategisk Byledelse er gratis og udkommer med en ny episode en gang om måneden. Indtil videre indeholder serien 3 episoder

-los
Læs mere om Byggeri

22/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.