Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny undersøgelse: Danskerne vil ikke betale for bæredygtige byggematerialerSelvom der bygges flere svanemærkede byggerier end tidligere, er der stadig plads til at øge brugen af bæredygtige byggematerialer i Danmark, viser den nye, tyske undersøgelse.

Ny undersøgelse: Danskerne vil ikke betale for bæredygtige byggematerialer

En tysk bæredygtighedsanalyse viser, at efterspørgslen efter bæredygtige byggematerialer i Danmark ligger helt i bund. I Norge, Schweiz, Frankrig og Polen er forbrugerne villige til at betale 5-10 % mere for bæredygtighed

Del artiklen på

Bæredygtighed - Samfund

Det skriver diyinternational.com, der er dykket ned i tallene i et bæredygtighedsindex udarbejdet af den tyske researchvirksomhed B+L. Indexet viser bl.a., hvor interesserede forbrugerne i de europæiske lande er i at benytte bæredygtige byggematerialer.

I top ligger Norge, Schweiz, Frankrig og Polen, hvor interessen og efterspørgslen efter bæredygtige byggematerialer ligger over gennemsnittet for de 14 undersøgte lande. I bund ligger Danmark, Belgien, Tjekkiet, Østrig og Bulgarien.

Undersøgelsen viser også, at der er stor forskel på interessen for og brugen af bæredygtige byggematerialer i forhold til livssituation og profession.

Overordnet viser undersøgelsen dog, at interessen for at benytte bæredygtige byggematerialer er stigende i stort set alle undersøgte lande.

Læs mere her (på engelsk).

-los


Læs mere om Byggeri

17/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.