Aktuelle nyheder - Byggeri

Nybyggeri markeret starten på nyt, strategisk samarbejde Snedkerhaven, der bliver FB Gruppen og Sjælsø Managements første samarbejdsprojekt, består af 14 ejer-rækkehuse og 60 lejligheder på 2, 3 og 4 værelser.

Nybyggeri markeret starten på nyt, strategisk samarbejde

Med 14 rækkehuse og 60 lejligheder i Hvidovre som første fælles projekt har projektudviklerkoncernen FB Gruppen og Sjælsø Management taget første spadestik til et partnerskab om byggestyring og realisering af FB Gruppens projekter

Del artiklen på

København fungerer fortsat som et vækstlokomotiv for udviklingen i hele Hovedstadsområdet, og efter flere års byggeboom er der fortsat pres på boligmarkedet. Mens de eksklusive og dyre boliger mærker en svag stagnation, er efterspørgslen intakt på kvalitetsbyggeri, der er til at betale for almindelige mennesker.

Det mærker man hos projektudviklerkoncernen FB Gruppen, der blandt andet står bag omdannelsen af det historiske Grønttorv i Valby til en ny og grøn bydel med 2300 blandede boliger, institutioner, caféer og erhverv samt en stor park i centrum af bydelen.

Udover Grønttorvet har FB Gruppen de seneste år færdiggjort og igangsat byggerier på Islands Brygge og Teglholmen samt på Frederiksberg og i Farum, Holbæk, Hvidovre, Køge, Ringsted og Roskilde. Flere af dem har modtaget priser for arkitektur, kvalitet og æstetik.

Projekt i Hvidovre markerer starten
Netop byggeriet i Hvidovre har samtidig markeret starten på et nyt, strategisk samarbejde mellem FB Gruppen og Sjælsø Management, der både står for byggestyring og for at hyre fagentreprenører ind til de 74 boliger, der netop nu er ved at blive opført i det tidligere erhvervsområde, Snedkerhaven.

- Gennem netværk og brancherelationer har vi fulgt FB Gruppen gennem mange år. Det har været vores oplevelse, at vi deler værdier på afgørende punkter i forbindelse med boligbyggeri, siger adm. direktør Flemming Joseph Jensen fra Sjælsø Management og fortsætter:

- Da vi fik muligheden for at arbejde sammen på FB Gruppens projekt i Hvidovre, slog vi derfor til. Det er i de konkrete projekter, man finder ud af, om samarbejdet fungerer i praksis. Og det gør det. Vi kan se, at vi i fællesskab skaber værdi både for de kommende beboere og for investorerne. FB Gruppen har en spændende pipeline, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med at realisere flere af disse, lyder det fra Flemming Joseph Jensen.

Hos FB Gruppen er der ligeledes store forventninger til samarbejdet med Sjælsø Management.

- Det er vigtigt at have professionelle samarbejdspartnere, når man arbejder i en konjunkturfølsom branche, og hvor slutproduktet skal til eksamen, når beboerne flytter ind i deres fremtidige hjem, siger produktionsdirektør Kristian M. Petersen fra FB Gruppen A/S.

- Hos FB Gruppen bygger vi kun boliger, vi selv vil bo i, og som både beboere, håndværkere og det omgivende samfund kan være stolte af. Selvom vi vokser stærkt i disse år, har vi et ufravigeligt krav om at fastholde kvaliteten i vores byggerier, og det er Sjælsø Managements årelange erfaring og kompetencer inden for byggestyring garant for, fastslår Kristian M. Petersen.

-los

Læs mere om Byggeri

1/7 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.