left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Nystartede selvstændige kan nu også få kompensationJakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark, glæder sig over, at der nu også er hjælpepakker til de iværksættere, der etablerede en forretning i løbet af de første ni måneder af pandemien.

Nystartede selvstændige kan nu også få kompensation

Iværksættere, der startede virksomhed fra 9. marts til 1. november 2020, kan nu også få coronakompensation

Del artiklen på

Politikerne spænder nu et sikkerhedsnet ud under de iværksættere, der har trodset krisen og haft modet til at forsøge at skabe vækst og nye arbejdspladser, men blev ramt hårdt af coronaens anden bølge. Det er glædeligt, lyder det fra SMVdanmark, der repræsenterer ca. 18.000 af landets små og mellemstore virksomheder.

Kastede man sig ud i livet som selvstændig, da sommersolen skinnede i 2020, og kort tid efter blev ramt af corona-restriktioner, var der frem til i går ingen hjælp at hente fra kompensationspakkerne. Kravet var, at virksomheden skulle være startet inden coronakrisen. Men det bliver nu ændret af et bredt flertal i Folketinget.

Dermed bliver det muligt for virksomheder, der er oprettet mellem 9. marts og 1. november 2020 at få adgang til de brede hjælpepakker. Det kræver dog, at den selvstændige har mindst én måneds omsætning at henvise til.

Afgørende med sundt iværksættermiljø
Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark har vedvarende omtalt problemet for politikerne og er rigtig glad for, at de har lyttet.

- Det er afgørende for Danmark, at vi har et godt og sundt iværksættermiljø, og at vi giver de bedste betingelser for de tusindvis af virksomheder, der starter hvert år, også selvom vi befinder os midt i en coronakrise. Der er mange, der satsede deres sparepenge og blev selvstændige tilbage i 2020, blot for et par måneder efter at blive tvangsnedlukket eller pålagt andre restriktioner. De er kommet voldsomt i klemme med coronaens opblomstring. Jeg er derfor både glad og lettet over, at et stort flertal i Folketinget har været med til også at sikre hjælp til disse iværksættere, siger han.

-los



Læs mere om Byggeri

21/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.