Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt byggecenter åbner med et bragHåndværkere er ved at finpudse de sidste detaljer inden åbningen af Bauhaus Gladsaxe d. 11. oktober. Varehuset i Gladsaxe bliver kædens 18. i Danmark.

Nyt byggecenter åbner med et brag

Bauhaus’ nye byggevarehus Turbinevej 4 i Gladsaxe åbner d. 11. oktober

Del artiklen på

Det nye byggevarehus er et topmoderne byggevarehus på 12.500 m² med alt til gør-det-selv-entusiaster og professionelle.

- Vi er så klar til at modtage kunderne, og vi glæder os allesammen, siger varehuschef Claus Liboriussen, der sammen med sit motiverede team står klar til at møde kunderne.

- Noget af det, vi glæder os til at vise frem, er vores flotte inspirationsmiljøer. Du kan finde dit drømmekøkken eller dit nye badeværelse i vores 500 m² store udstilling, et nyt trendy gulv i Gulvshoppen med mere end 500 gulve, og du kan udforske Danmarks største udvalg af lamper i vores lampeshop, siger Claus Liboriussen stolt.

For gør-det-selv-folket og håndværkerne fremhæver desuden varehuschefen ’World of Powertools' med Danmarks største udvalg af el-værktøj og tilbehør, en drive-in på hele 2700 m² og den store Proff Serviceafdeling med erhvervssælgere, der står klar med professionel rådgivning.

- Og jeg skal hilse og sige, at medarbejderne er helt på plads og næsten ikke kan vente på at møde kunderne og komme i gang med at rådgive dem om alt fra fliser, haveredskaber, bådudstyr, værktøj, indretning og meget meget mere, siger varehuschefen.

Borgmesteren kommer
Åbningsfesten starter kl. 6.00 fredag den 11. oktober med morgenkaffe og rundstykker på P-pladsen foran byggevarehuset. Til de morgenfriske er der konkurrencelodder til lodtrækningen om 5 gavekort a 5000 kr. Vinderne udtrækkes kl. 6.30, hvor der er præmieoverrækkelse.

Kl. 6.45 holder Gladsaxes borgmester Trine Græse tale og åbner officielt byggevarehuset. Morgenens program styres af Radio100 vært Lars Sandstrøm.

Fra kl. 10 til 18 på åbningsdagen byder maskotten 'Myren' op til leg og underholdning for de små.

I weekenden den 12. og 13. oktober serverer Bauhaus kaffe og rundstykker fra kl. 8.00 til 10.00. Byggevarehuset vil bugne med gode tilbud, demonstrationer fra leverandører og smagsprøver fra Weber-grillen kl. 10.00 til 15.00. På åbningsdagen holder varehuset åbent fra 7-22 og herefter 8-20 alle ugens dage.

-los


Læs mere om Byggeri

4/10 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.