Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Nyt byggeri til lejeboliger går i gang på Søndre Havn

Nyt byggeri til lejeboliger går i gang på Søndre Havn

Ejendomsudviklingsselskabet Calum er nu gået i gang med at opføre 64 nye lejelejligheder på Søndre Havn. Boligerne henvender sig både til familier og ældre

Del artiklen på

På hjørnet af Søndre Badevej og Strandpromenaden – og med ungdomskulturhuset Tapperiet som nabo - er Calum nu begyndt at opføre en ny boligkarré, som efter endt opførelse overdrages til Dades.

Her bliver det en del af 'Strandparken' med i alt 129 lejelejligheder i to arkitektonisk forskellige bygninger.

Hjem til familier, unge og ældre
Den nye karré kommer til at rumme 64 lejelejligheder på mellem 64 og 107 m2 fordelt på to til fire værelser. Udvalget af forskellige lejlighedsstørrelser skal henvende sig til en bred befolkningsgruppe og dække behov hos både familier, unge og ældre. Derfor bliver enkelte af lejlighederne indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

Byggeriet opføres hovedsagelig i hvid beton. Der er lagt vægt på høj kvalitet i design og materialevalg – og rummelige, funktionelle lejligheder med optimale forhold for lys og udsyn til den fredede strandeng og Køge Bugt. Endelig får bygningen en parkeringskælder med 50 stormflodssikrede p-pladser.

Lejeboliger i Strandparken
Den første boligkarré med lejeboliger i Strandparken har siden foråret 2017 været under opførelse på nabogrunden med Arkitektgruppen som totalentreprenør for Dades.

Selvom de to boligkarréer med lejeboliger deler navn og administration, bliver de arkitektonisk forskellige. Juul Frost Arkitekter har tegnet den første boligkarré, og Schmidt Hammer Lassen Architects har tegnet den anden karré, som nu går i gang med at bliver bygget.

Dades bliver ejer af begge byggerier, og udlejning af boliger sker gennem Newsec Datea. Man kan uforpligtende lade sig skrive op på en venteliste til en lejebolig i Strandparken ved at sende en mail til boligudlejning@newsec.dk.

-jhn

Læs mere om Byggeri

12/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder