Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt samarbejde sikrer parkeringsgevinst til håndværkere Den integrerede løsning mellem ParkPark og Ordrestyring gør det lettere for håndværkere at huske at få parkeringsudgiften med på fakturaen.

Nyt samarbejde sikrer parkeringsgevinst til håndværkere

Det koster håndværkere dyrt at glemme at sætte parkeringskroner på fakturaen. Derfor er ParkPark nu en del af Ordrestyrings løsning, der anvendes af 22.000 håndværkere til sagsstyring, materialebestilling og fakturering

Del artiklen på

Når landets elektrikere, VVS’ere, tømrere, murere, malere, låsesmede, kloakmestre, anlægsgartnere og entreprenørvirksomheder parkerer i forbindelse med en opgave, parkerer de ofte, uden at tænke nærmere over hverken pris eller valg af parkeringsapp.

Nogle af de mest brugte P-apps lægger helt op til 15 % oven i kommunens eller parkeringshusets pris, og dermed bliver det til en stor udgiftspost i budgettet hver måned.

ParkPark prissætter helt anderledes, og det har fået en hastigt voksende skare af erhvervsvirksomheder til at vælge en fast aftale med parkeringsappen. Som eksempel kan en håndværker med fire biler, der parkerer i midten af København fire dage om ugen, spare 4000 kroner pr. måned ved at bruge ParkPark-appen.

Dertil kommer, at kvitteringen for parkering mange gange ender i bunden af varebilen helt uden at havne på fakturaen til kunden. Dermed er der dobbelt gevinst for håndværkeren ved at vælge ParkPark.

Ordrestyring anvendes i forvejen til at styre alt fra materialeindkøb og timer til fakturering af kunden. Hidtil har udgifter til parkering dog ikke været en del af løsningen, men med integrationen af parkeringsappen i Ordrestyring kan håndværkerne fra i dag kontere parkering direkte på hver opgave.

- Vi har digitaliseret stort set alle andre dele af det af drive håndværksvirksomhed, og det er enormt intuitivt for håndværkeren at lave tilbud, sikre, at alle materialer kommer med på fakturaen og ikke mindst fakturere, så snart opgaven er løst. Vi har dog manglet en integreret parkeringsløsning, og det har hver måned kostet vores 22.000 kunder penge, fordi de parkerer for dyrt eller glemmer at fakturere for parkeringen. Derfor er vi super glade for, at vi nu har gjort ParkPark til en integreret del af Ordrestyrings løsning, så også den udgift kommer med på kundens faktura. Det giver en bedre dækningsgrad på opgaverne fra dag ét, siger Mikkel Leffers Svendstrup, partnerchef i Ordrestyring.

Sikrer landets billigste parkering
Parkeringsappen er udviklet netop med henblik på at sikre brugeren landets billigste parkering. For private tager ParkPark kun én krone i betalingsformidling pr. parkering, og for en erhvervskunde med f.eks. fire biler, koster en fast aftale blot 199 kr. pr. måned. For en virksomhed med helt op til 50 biler koster det 999 kr. pr. måned. Hvis den samme virksomhed parkerer vilkårligt og uden at tænke over valg af parkeringsudbyder, koster parkeringen typisk helt op til 40.000-50.000 kr. pr. måned.

- Det er populært sagt en ’no-brainer’, fordi både private og erhvervsvirksomheder sparer penge på parkering fra det øjeblik, de begynder at bruge ParkPark. Selvom håndværkerne har haft masser at lave under coronaen, går de alligevel glip af mange penge, fordi de parkerer for dyrt, og kunden i sidste ende ikke betaler for den udgift. Det er vores samarbejde med Ordrestyring en meget konkret løsning på, og vi kan allerede se, at flere og flere erhvervsvirksomheder vælger at indgå en fast aftale med os, siger adm. direktør for ParkPark, Michael Buch Sandager.

-los

Læs mere om Byggeri

3/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.