Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Omsætningsrekord i Dansk BoligbygDansk Boligbyg har domicil på Erhvervsbyvej 11 i Horsens og afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde.

Omsætningsrekord i Dansk Boligbyg

SPONSORERET INDHOLD: Dansk Boligbyg fortsætter den positive tendens og sætter i sit 21. regnskabsår omsætningsrekord med godt 1,5 mia. kr.

Del artiklen på

Årets resultat udviser et samlet overskud efter skat på 22,6 mio. kr. mod et overskud på 21,3 mio. kr. året før og betegnes af ledelsen som acceptabelt. Egenkapitalen udgør 79,5 mio. kr.

Dansk Boligbyg forventer en omsætning i niveau 1,3 mia. kr. og et årsresultat i niveau 30 mio. kr. for det kommende regnskabsår.

Virksomheden har udarbejdet en strategiplan, 'Strategi 2022', og arbejder målrettet med eksekvering heraf - bl.a. omkring organisation og øget indtjening. I de kommende år vil der således blive fokuseret på at sikre en kontrolleret vækst samt øget indtjening understøttet ved effektivisering med digitale værktøjer og udvikling af fremtidens organisation og organisering.

Adm. direktør, CEO Anton Nørgaard, siger:

- Udsigterne for de næste par år er positive. Forventningen om en omsætning i niveau 1,3 mia. kr. bygger bl.a. på, at en stor del heraf allerede er i hus. Og vi har en ambition om at løfte indtjeningen fra det nuværende niveau på knap to procent i overskudgrad til op mod seks procent. Det er en del af vores 2022-strategi, og investeringer i digitale værktøjer skal bl.a. bidrage til at nå målet.

Anton Nørgaard siger videre, at den samlede strategi bygger på virksomhedens seks værdier: Kundetilfredshed, Ansvarlighed, Troværdighed, Samarbejde, Arbejdsglæde og Selvledelse. Tilmed gennemføres for alle nyansatte en intern uddannelse, der skal medvirke til at sikre, at alle i organisationen efterlever værdierne, der betragtes som virksomhedens dna.

Ny afdeling og større domicil
Dansk Boligbyg blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen. Ejerkredsen blev udvidet d. 7. juli 2008, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab stiftet af en kreds af medarbejdere overtog 49 % af aktiekapitalen.

Dansk Boligbyg udvidede i foråret aktiviteterne øst for Storebælt med oprettelse af en ny afdeling i Roskilde, hvor der i dag er to afdelinger. Efter 15 år i Hobro flyttede afdelingen til nyt og større domicil i Aalborg, hvor Dansk Boligbyg aktuelt arbejder på flere projekter. Selskabet har formuleret en CSR-politik, og gennem Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar arbejder Dansk Boligbyg aktivt med kontrol af løn og vilkår for ansættelse hos underentreprenører.

Dansk Boligbyg tilstræber bevidst at ansætte højt kvalificerede medarbejdere specielt med byggeteknisk, juridisk og økonomisk viden på højt niveau og beskæftiger 99 medarbejdere, primært projektledere, mod 78 medarbejdere året før.

Dansk Boligbyg opfører og projekterer ungdoms- og kollegieboliger, almene boliger, andelsboliger, ældreboliger, plejeboliger, handicapboliger, hotelbyggeri, skole- og institutionsbyggeri samt private boliger til salg og udlejning. Opgaverne udføres i både hoved- og totalentrepriser. OPS og OPP samt renoveringsopgaver i hovedentreprise er også en del af virksomhedens hovedaktiviteter.

Læs mere om Byggeri

13/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder