Aktuelle nyheder - Byggeri

Pihl & Søn A/S vinder totalentrepriseDen nye boligejendom kommer til at bestå af 179 boliger, og byggeriet begynder til foråret og forventes færdigt i foråret 2020.

Pihl & Søn A/S vinder totalentreprise

Pihl-konsortiet bestående af Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S vinder totalentreprise på ny boligejendom i Sydhavnen, København

Del artiklen på

Når den nye boligejendom, Teglholm Brygge, på ca. 17.000 m2 samt 4.500 m2 kælder skal opføres, så er det med Pihl-konsortiet som totalentreprenør.

- Vi er glade for at have vundet dette projekt og glæder os til at komme i gang med samarbejdet med bygherren, så vi i fællesskab kan lave et godt projekt, siger Pihl & Søn A/S’ adm. direktør Halldór P. Ragnarsson.

Har fået en god start
Pihl & Søn A/S har snart været en del af branchen i et år siden entreprenør og iværksætter Carsten Mindegaard genrejste det med støtte fra Danske Bank og Vækstfonden samt M. J. Eriksson Holding A/S. Det nyvundne projekt kommer kort tid efter, at Pihl blev nummer to i konkurrencen om byggeriet af det nye Statens Naturhistoriske Museum, og i det forgange år er konsortiet blevet styrket gevaldigt.

- Vi har hentet en række erfarne og anerkendte branchefolk, og vi har et rigtig godt samarbejde i konsortiet, hvor alle arbejder for at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner. 2017 gik med at etablere de styresystemer, som ejerkredsen har gode erfaringer og resultater med fra deres øvrige entreprenørforretninger. Vi har fået en god start, siger Halldór P. Ragnarsson.

Stærk egenproduktion
Pihl & Søn A/S afleverede det mest fordelagtige tilbud blandt de bydende, og hos bygherren TDC Pensionskasse kan man også fortælle om en god dialog. Særligt Pihl-konsortiets stærke egenproduktion samt organisation inden for styring af totalentrepriser har været en vigtig faktor for, hvorfor valget faldt på Pihl & Søn A/S.

- Der har fra starten af været en rigtig god dialog med Pihl & Søn, og nu glæder vi os til samarbejdet og til at komme i gang med byggeriet. Vi er glade for aktivt at medvirke til færdigudviklingen af hele området langs den grønne kile i Sydhavnen, siger Leif Stidsen, direktør i TDC Pensionskasse.

Den nye boligejendom kommer til at bestå af 179 boliger, og byggeriet begynder til foråret og forventes færdigt i foråret 2020. TDC Pensionskasse er bygherre, mens rådgivere på projektet er PLH Arkitekter A/S og Moe A/S.

-jhn

Læs mere om Byggeri

18/1 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.