Aktuelle nyheder - Byggeri

Pihl & Søn fortsætter positiv udviklingPihls adm. direktør Halldór P. Ragnarsson.

Pihl & Søn fortsætter positiv udvikling

Den danske entreprenørvirksomhed, Pihl & Søn leverer endnu et flot regnskab, som følger virksomhedens forventninger og målsætning for året

Del artiklen på

Pihl & Søn ser tilbage på en fortsat positiv udvikling, som følger virksomhedens langsigtede strategi. Resultatet lander på 25 mio. kr., hvilket er et spring fra sidste års resultat på 5,5 mio. kr. Det er ifølge direktøren et tilfredsstillende resultat, der følger den forventede vækstkurve:

- Det er et resultat af målrettet arbejde og en klar vision for, hvor Pihl skal hen. Vi har lagt det solide fundament, som vi skal bygge videre på i de kommende år. Der er en tydelig efterspørgsel efter vores kompetencer i markedet, hvilket også reflekteres i årets resultat. I sidste ende handler det om at nå vores langsigtede mål og fortsat levere den høje kvalitet, vi er kendt for, siger Pihls adm. direktør Halldór P. Ragnarsson.

Står stærkt i markedet
Pihl kigger ind et nyt regnskabsår med en spændende pipeline, hvilket underbygges af et forår, hvor virksomheden bl.a. vandt totalentrepriser på NordØ i Nordhavn for PFA Ejendomme og Universitetshospitalet i Køge:

- Pihl står stærkt i markedet, og der er ambitioner om at udbygge vores position som en betroet og professionel partner indenfor totalentrepriser. Vi følger en kontrolleret vækstkurve, hvilket er en del af vores langsigtede strategi, siger Halldór P. Ragnarsson.

Konsortiet giver flere muligheder
Pihl & Søn er en del af Pihlkonsortiet, der desuden består af selskaberne M. J. Eriksson og LM Byg, hvor hver virksomhed har en specialistkompetence inden for anlægsarbejder, råhusarbejder og styring af totalentrepriser. Det giver ifølge direktøren en konkurrencemæssig fordel, når der bydes ind på større opgaver:

- Synergien i konsortiet har stor betydning, da vi gennem specialiseringen kan håndtere store og komplekse opgaver, hvor hver virksomhed bidrager med deres særlige kompetencer. Samtidig ser mange værdien i Pihlkonsortiets stærke egenproduktion inden for anlægs- og råhusarbejder samt organisation inden for styring af totalentrepriser. Det vil fortsat have positiv indvirkning på vores position på markedet, siger Halldór P. Ragnarsson.

-kj

Læs mere om Byggeri

25/9 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.