left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Årets fire klimapriser uddeles til septemberByggeri’20 bliver af gode grunde sprunget over. Derfor har arrangøren Danske Byggecentre valgt at uddele Byggeriets Klimapriser d. 7. september i år. Arkivfoto

Årets fire klimapriser uddeles til september

Der er nu fundet en dato for uddelingen af Byggeriet Klimapriser, der forsvandt under en bølge af corona i marts, da Byggeri-messen blev aflyst

Del artiklen på

Byggeriet Klimapriser, der skulle have været uddelt på Byggeri’20, der blev aflyst med få dages varsel i marts på grund af corona-situationen, bliver uddelt mandag d. 7. september i Blox i København.

Priserne, som Danske Byggecentre står bag, fylder ti år i år, og feltet af nominerede er stærkere end nogensinde.

- Vi glæder os til at hylde de mest innovative virksomheder og præmiere deres løsninger indenfor klima, energi, miljø og arbejdsmiljø, lyder det fra brancheorganisationen.

De nominerede kan ses her.

Byggeri’20 er i øvrigt blevet udskudt til 2022, hvor messen afholdes d. 1.-4. marts.

- Det er vigtigt for os at handle ansvarligt. Vore udstilleres og de besøgendes sikkerhed og tryghed er afgørende. Og med de usikre udsigter for mindsket smittefare, går der betydeligt længere tid, end vi først antog, før det er forsvarligt at samle så mange besøgende, som vi gør på Byggeri-messen, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Danske Byggecentre, der arrangerer messen.

Sideløbende med at finde en ny dato, har arrangørerne bag messen været fokuserede på at afsøge alle muligheder for økonomisk at tilgodese og kompensere udstillere på Byggeri'20.

- Messeudvalget og bestyrelsen i Danske Byggecentre har besluttet at tilbagebetale de indtægter, vi har haft fra messen, hurtigst muligt. Hvilket i praksis betyder, at alle udstillere får deres standleje retur, siger Palle Thomsen.

-los


Læs mere om Byggeri

13/8 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.