Aktuelle nyheder - Byggeri

River børnehave ned og bygger flere boligerFørste spadestik til de nye boliger bliver taget i starten af efteråret 2021, forventer direktør i Himmerland Boligforening, Ole Nielsen.

River børnehave ned og bygger flere boliger

Himmerland Boligforenings afdeling Enggården, der består af toetagers rækkehuse midt i Skørping, er nu klar til udvidelse

Del artiklen på

Børnehaven Skovbjørnen blev i 1974 opført af Skørping Boligselskab, der tidligere i år fusionerede med Himmerland Boligforening. Børnehaven skal nu rives ned, så der bliver plads til yderligere boliger.

- Rebild Kommune har valgt at flytte børnehaven Skovbjørnen til nye faciliteter og da den hidtil har haft til huse som nabo til vores afdeling, har det været oplagt at tænke i udvidelse af afdelingens boligantal. Vi har fået beboernes enstemmige opbakning til, at den tidligere børnehave bliver revet ned, så der bliver plads til at bygge yderligere ni rækkehuse i ét plan. Byrådets endelige godkendelse af projektet er netop kommet, så nu kan vi gå i gang, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Planen er at opføre ni treværelses familieboliger på knap 90 kvadratmeter og med en forventet husleje på 7000 til 7500 kr. pr. måned ekskl. forbrug.

- Vi går nu i gang med detailplanlægningen og efter udbudsrunde og valg af samarbejdspartnere i første halvår 2021 vil der kunne tages første spadestik nogle måneder senere, så de nye boliger kan stå klar inden udgangen af 2022, siger Ole Nielsen.

-los


Læs mere om Byggeri

14/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.