left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Årsberetning viser en stigning af skader på nye bygninger Byggeskadefonden har kigget på færre skader i 2019, til gengæld er de dyrere, og så findes de især i bygninger med mindre end 10 år på bagen. Bygningen på billedet er ikke en del af statistikken.

Årsberetning viser en stigning af skader på nye bygninger

Byggeskadefondens årsberetning for 2019 er nu udkommet og kan fremvise en stigende tendens til, at de registrerede skader vedrører helt nye bygninger

Del artiklen på

Byggeskadefonden ser en stadig stigende tendens til, at de anmeldte skader vedrører bygninger, der endnu ikke er 10 år gamle. En anden tendens er, at der er færre, men dyrere skader.

Halvdelen af skaderne i nye bygninger vedrører facader, mens resten fordeler sig på skader på altaner, tage og tekniske installationer.

Blandt facadeskaderne er revner i puds på isolering stadig en hyppig skadetype. På tage ses eksempelvis dyre skader, hvor plader af zink og aluminium er brugt forkert.

I årsberetningen, der kan downloades på fondens hjemmeside, ser Byggeskadefonden bl.a. på udviklingen i svigt og byggeskader i nybyggede og renoverede almene boligbyggerier.

Desuden sætter en række artikler fokus på materialevalg, risikovurdering og Byggeskadefondens to nye guider til kvalitet ved nyt og renoveret boligbyggeri.

-los


Læs mere om Byggeri

14/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.