Aktuelle nyheder - Byggeri

Råt og raffineret kontorhotel i industrikvarter

Råt og raffineret kontorhotel i industrikvarter

Projektet 'Framehouse' er et flerbrugerhus i træ, der tilbyder lejemål fra 25 til 350 m2 og er placeret tæt på Copenhagen Airport

Del artiklen på

Arkitektur

Af Terkel Grum-Schwensen

Framehouse er en nyopført, fleksibel kontorbygning i træ på 1810 m2 placeret i Dragørs erhvervsområde, 12 kilometer syd for Københavns centrum. Bygningen er inspireret af omgivelsernes industrielle og rå fremtoning.

Udover den umiddelbare inspiration fra lokale byggerier er huset designet med referencer hentet fra store, traditionelle ladebygninger i træ, fra teglværker og tømmerhandlere. Synlige trækonstruktioner danner rammerne for åbne kontormiljøer, som kan tilbydes indrettet større eller mindre, alt efter lejernes ønsker og behov.

Byggeriet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, som er forankret i den nordiske arkitekturtradition, der hviler på demokrati, velfærd, æstetik, lys, bæredygtighed og social ansvarlighed. Værdier, der udtrykkes elegant i dette fine, lille hus i Dragør.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 6.

Læs mere om Byggeri

20/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.