left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Salget er godkendt: Optimera bliver til Davidsens TømmerhandelOptimera tæller i dag 16 udsalgssteder i Danmark og 1 i Grønland. De overgår pr. i dag alle til Davidsens Tømmerhandel.

Salget er godkendt: Optimera bliver til Davidsens Tømmerhandel

Konkurrencemyndighederne har nu godkendt salget af byggemarkedskæden Optimera, og en af de største handler på det danske byggemarked er tilendebragt

Del artiklen på

Af Louise S. Strøbech, redaktør, magasinet PUFF

Siden handlen blev offentliggjort i juni i år, har man afventet myndighedernes godkendelse. I perioden har de to virksomheder fortsat som hidtil.

Det betyder, at alle medarbejdere og lokationer i Saint-Gobain Distribution Denmark fra i dag mandag den 7. oktober bliver overdraget til Davidsens Tømmerhandel.

- Optimera har nogle rigtig stærke kompetencer overfor særligt den professionelle del af markedet. Og så har de yderst godt fat i dele af landet, hvor vi rigtig gerne vil stå stærkere. Vi køber en virksomhed i vækst og en virksomhed med dygtige medarbejdere, som skal være med til at løfte Davidsen ud i hele Danmark de kommende år. Vi ser nogle oplagte synergier, som danner grobund for, at vi kan folde vores service og velafprøvede prismodel ud til håndværkere og entreprenører i hele landet, har Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsen, tidligere udtalt om opkøbet.

Opkøbet betyder, at Davidsen overtager alle Optimeras lokationer og medarbejdere i Danmark og Grønland. Herunder store bygge- og logistikcentre i og omkring København, Aarhus og Aalborg. Dermed springer Davidsen frem som den tredjestørste spiller på markedet med en omsætning på over 2,5 mia. kr. årligt og mere end 1000 ansatte.

Fra i dag af vil Optimeras erhvervskunder automatisk få oprettet et kundenummer hos Davidsen, så kundeaftalen også gælder i Davidsens butikker. Webshoppen for private på www.optimera.dk lukkes pr. 7. oktober 2019, og alle privatkunder kan fremadrettet handle direkte på www.davidsenshop.dk.

Alle Optimera-byggecentre vil i løbet af 2019 og 2020 blive ændret og drevet videre som Davidsen-byggecentre.

-los


Læs mere om Byggeri

7/10 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.