left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Skifter fra en håndværkerplatform til en anden Jens Davidsen (tv.) stiftede Jublo i 2016 sammen med Morten Riber Paarup. Her i fast håndtryk med Carsten S. Rasmussen fra Ordrestyring.dk.

Skifter fra en håndværkerplatform til en anden

Ordrestyring.dks stifter Carsten S. Rasmussen køber sig ind i onlineplatformen Jublo og bliver ny adm. direktør

Del artiklen på

Stifteren og ejeren af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, der for nylig overgav posten som adm. direktør til Tommy Hahn Sørensen, har nu købt sig ind i håndværkerplatformen Jublo, der automatiserer kommunikationen mellem kunder og håndværkere. Tiltaget sker som led i en klar vækststrategi og Carsten S. Rasmussen bliver derfor ny adm. direktør.

- Carsten S. Rasmussen har på imponerende vis ført Ordrestyring.dk frem til Danmarks førende, webbaserede timesagsstyrings-program. Han har derfor et indgående kendskab til branchen og hvordan man udvikler og driver en mindre vækstvirksomhed som Jublo, der er tæt forbundet med timesagsstyrings-programmer, siger den ene af de to stiftere af Jublo, Jens Davidsen.

Jublo er en onlineplatform, der håndterer al kommunikation mellem håndværkere og kunder, herunder forespørgsler, tilbud, bookinger af håndværkere mm. Platformen er udviklet til at smelte sammen med virksomhedernes timesagsstyrings-programmer som bl.a. Minuba og Ordrestyring.dk.

500 virksomheder i 2018
Den nye medejer og adm. direktør Carsten Rasmussen ser derfor et kæmpe potentiale i en onlineplatform som Jublo - og ambitionerne er tårnhøje. Han forventer i løbet af det kommende år, at der er koblet ca. 500 virksomheder på.

- Med de webbaserede timesagsstyrings-programmers indtog har håndværkerne formået at automatisere og effektivisere hele forretningsgangen. Med Jublo løfter vi med simple, digitale værktøjer virksomhederne til næste fase og kobler hele kundekommunikationen på, så håndværkerne nu også professionaliserer og automatiserer hele kundetilgangen, forklarer Carsten S. Rasmussen.

Han peger bl.a. på, at det i fremtiden bliver mere og mere essentielt for håndværkerne at fremstå professionelt i dialogen med kunderne – kunderne kræver det simpelthen. Samtidig er det med til at effektivisere arbejdsgange og forhindre tidskrævende og omkostningstunge uenigheder i forbindelse med udførte projekter.

Væksten skal i første omgang komme fra el- og VVS-installatører, da de i forvejen udgør langt størstedelen af brugerne af ordrestyringsprogrammer.

Bedre kommunikation
Med opbygningen af Ordrestyring.dk siden 2011 har Carsten Rasmussen haft en tæt dialog med håndværksmestre, og han har derfor et helt unikt kendskab til deres hverdag. Det er den tætte dialog, der i dag giver sig udslag i, at han tror så meget på Jublo.

- Håndværkerne er godt klar over, at det halter med kommunikationen. De ved godt, at ved at effektivisere og automatisere kommunikationen med kunderne, så kan de bl.a. spare rigtig meget tid, undgå en masse uoverensstemmelser og derved få flere tilfredse kunder. Derfor er jeg ret optimistisk, siger Carsten S. Rasmussen.

For Carsten Rasmussen handler skiftet fra Ordrestyring til Jublo også om, at han ser sin helt klare styrke i de små virksomheder, hvor han kan arbejde målrettet med at skalere og vækste virksomheden. Carsten Rasmussen fortsætter som bestyrelsesformand i sin virksomhed Ordrestyring.dk, der også har et tæt partnerskab med Jublo.

Jublo blev grundlagt i 2016 af Jens Davidsen og Morten Riber Paarup, som ligeledes er grundlæggerne bag KlarPris.

-los


Læs mere om Byggeri

6/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.