Aktuelle nyheder - Byggeri

Skou Gruppens døtre vokser og giver stort overskudSG Totalentreprise kunne i november 2020 aflevere de 46 seniorboliger på Frederiksberg med bl.a. grønne tage, orangerier og fuld parkeringskælder to måneder før planlagt.

Skou Gruppens døtre vokser og giver stort overskud

Byggevirksomheden følger sin strategi om fokus på egenproduktion og lønsom drift, hvilket afspejles i regnskabet for 2019-2020. Samtidig vokser datterselskaberne som planlagt

Del artiklen på

Således er overskuddet før skat i datterselskaberne SG Totalentreprises og SG Beton på højde med Skou Gruppens.

- Vi har koncentreret os om at gøre et godt stykke arbejde hver dag og tjene penge på vores egenproduktion. Det er en disciplin, som er vanskelig for byggevirksomheder i vores størrelse, så jeg er meget tilfreds med, at det lykkes for os, siger adm. direktør hos Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann, og fortsætter:

- Vi har dygtige og dedikerede folk hele vejen rundt i Skou Gruppen. Også i vores datterselskaber SG Totalentreprise og SG Beton, der har opnået den vækst, de skulle. Samtidig har datterselskaberne givet rigtig pæne overskud på i alt 15,1 mio. kr.

Det netop offentliggjorte regnskab fra Skou Gruppen viser for regnskabsåret 1. oktober 2019 til 30. september 2020 en omsætning på 345 mio. kr. (345 mio. kr. i 2018/2019) og et resultat før skat på 15,2 mio. kr. (18 mio. kr. i 2017/2018).

Har valgt den rigtige strategi
Skou Gruppen arbejder i øjeblikket blandt andet med fremtidssikring af 226 almene boliger i Rødovre og totalrenovering af 199 almene boliger i Albertslund Vest. Dertil kommer flere nye tagboligprojekter, totalentreprise på det nye kulturhus i Viby Sjælland, som opføres på basis af FN's 17 verdensmål for Roskilde Kommune, en række ombygninger og renoveringsopgaver for Københavns Kommune samt løbende service for en lang række kommuner og institutioner, herunder også hospitaler i hovedstadsområdet og EU's Miljøkommission.

- Byggebranchen har det godt under coronaen med stor aktivitet og mange interessante projekter. Men coronaen og restriktionerne udfordrer naturligvis vores medarbejdere på byggepladserne, på kontoret og derhjemme. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi har evnet at sikre sund drift i vores byggevirksomhed, sund vækst i datterselskaberne og samtidig lavet et flot resultat, siger Martin Skou Heidemann og tilføjer:

- Det viser mig, at strategien med at prioritere større opgaver, som vi kan lave med egne folk, og vækst i vores datterselskaber er den rigtige for os.

Læs mere under billedet...
- Skou Gruppen er en velkørende og robust virksomhed, og det giver overskud til at have mange lærlinge og gøre plads til dem, der står på kanten af arbejdsmarkedet. I øjeblikket har vi 34 lærlinge og praktikanter, siger adm. direktør Martin Skou Heidemann.

En imponerende vækst
SG Totalentreprise, der blev etableret i 2017 med den erfarne byggeentreprenør Robert Mayer som direktør, har haft en imponerende vækst og har opnået en markant resultatfremgang det seneste år.

I 2019/2020 havde selskabet en omsætning på 88,5 mio. kr. (31,0 mio. kr. i 2018/2019), og overskuddet før skat blev 6,3 mio. kr. i 2019/2020 (1,3 mio. kr. i 2018/2019).

Også det tre år gamle SG Beton med Claus Willumsen som direktør har haft travlt og løst mange spændende opgaver i det seneste år. Både med støbning af dybe fundamenter, etableringer af kloak, opstilling af betonelementer og støbning af betondæk.

I 2019/2020 havde selskabet en omsætning på 10,7 mio. kr. (3,3 mio. kr. i 2018/2019), og overskuddet før skat blev 8,8 mio. kr. i 2019/2020 (1,7 mio. kr. i 2018/2019).

Fokus på egenproduktion og lønsomhed
Martin Skou Heidemann forventer, at byggebranchen får endnu et godt og travlt år i 2021, men Skou Gruppen vil fortsat have fokus på egenproduktion, lønsomhed og udvikling i datterselskaberne:

- Vi har set, at flere byggevirksomheder i samme størrelse som Skou Gruppen har haft det svært på trods af den store aktivitet i byggeriet i 2020. Enkelte har også måttet give op. For os er det vigtigt at prioritere de byggeprojekter, hvor vi kan udføre det gode håndværk med egne folk og tjene penge på det, siger han og tilføjer:

- Samtidig er jeg også overbevist om, at både SG Totalentreprise og SG Beton har potentialet til mere.

-los

Læs mere om Byggeri

1/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.