Aktuelle nyheder - Byggeri

Social afstand-skabeloner af Technima Nordic

Social afstand-skabeloner af Technima Nordic

SPONSORERET INDHOLD: Technima har udviklet nye skabeloner til gulvmarkering, som kan hjælpe med til at begrænse kontakten mellem mennesker

Del artiklen på

Covid-19-pandemien har betydet, at virksomheder over hele verden har været forpligtet til at indføre forskellige regler for deres medarbejdere og kunders sikkerhed.

Technima har derfor udviklet nye skabeloner til gulvmarkering, som kan hjælpe med til at begrænse kontakten mellem mennesker. De forskellige skabeloner til at markere social afstand, gangarealer og områder, hvor der skal bæres maske, er lavet for at hjælpe virksomheder med at overholde regeringens anbefalinger og opfordre folk til at følge reglerne for omgang med hinanden.

Vores skabeloner til gulvmarkering:
- angiver gangarealer og skiller trafikken ad.
- angiver strømretningen og er med til at sikre, at der bliver holdt afstand.
- minder folk om, at der skal bæres maske.

Disse holdbare skabeloner gør det nemt at markere dine ind- og midtergange med en professionel og flot markering og hjælper dig med at tage hånd om dine medarbejdere og besøgende. I overensstemmelse med anbefalingerne om sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen giver de dig mulighed for at bruge tydelige og kontrastfyldte symboler, der passer til området og størrelsen på gangarealet.

Brug Technimas Mercalin og Soppec markeringsspray sammen med disse skabeloner – det er den mest professionelle og effektive måde at lave markeringer og symboler på gulvet.

Besøg vores hjemmeside for yderligere information om vores social afstand-skabeloner.

Læs mere om Byggeri

19/11 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.