Aktuelle nyheder - Byggeri

Solidt regnskab fra Tscherning Holding

Solidt regnskab fra Tscherning Holding

På trods af Corona-krisen med et slag har gjort Danmark til et helt anderledes land at drive forretning i, kommer Tscherning ud af regnskabsåret 2019/2020 med et driftsresultat før skat på kr. 12,886 millioner kroner

Del artiklen på

Samfund - Erhverv

På trods af at verden med et slag blev et forandret sted, og Danmark blev et helt anderledes land at drive forretning i, kommer Tscherning ud af regnskabsåret 2019/2020 med et driftsresultat før skat på kr. 12,886 mio.- og efter skat kr. 10,343 mio..

Det er effektiviseringer og vedholdenhed, der har skabt de gode resultater sammen med en offentlig dagsorden, der bliver grønnere og grønnere og dermed passer fornemt med Tscherning koncernens bæredygtige tilgang til nedrivning, miljøsanering og anlægsarbejde.

- Det er et meget tilfredsstillende resultat, som vi sagtens kan tillade os at glæde os over, udtaler administrerende direktør Søren Tscherning, der dog uddyber, at de pæne tal skal ses i lyset af, at omsætningen i det forgangne regnskabsår også har været rekordstor, og at koncernen dermed desværre ikke matcher byggebranchens gennemsnit på 4% i forhold til opnået driftsresultat.

- Men vi kan se på udviklingen, at vi med bedre og bedre resultater år for år er godt i gang med en rejse imod dette. Vores resultater skyldes først og fremmest vores fantastiske medarbejdere, der har knoklet igennem på trods af omstændighederne. Jeg er stolt over det niveau, de lægger for dagen.

Gode resultater over hele linjen
Ud over den rekordstore omsætning i G. Tscherning, kan vi se tilbage på et regnskabsår, hvor alle Tscherning koncernens primære selskaber har præsteret flot.
Vores satsning inden for beton- og råhusområdet, Tscherning Beton, har leveret overskud allerede i opstartsåret, hvilket må siges at være meget tilfredsstillende.

Total Diamanten har ligeledes leveret et pænt overskud, og også vores investeringer i affalds- og ressourcehåndteringsselskaber og miljøsaneringsvirksomheder har båret frugt. Det er tydeligt at se en rød – eller nærmere grøn – tråd igennem alle resultaterne: Bæredygtighed betaler sig, og Tscherning koncernen er godt med på bølgen, også på svære markeder.

Den grønne agenda styrker forretningen
Direktøren glæder sig i øvrigt over, at bæredygtighed endelig er blevet en bærende faktor for alle – både i det private og det offentlige.

- Miljøet og klimaet bliver ved med at vokse på både vores og hele verdens dagsorden. Det er en stor glæde for mig personligt – og kun en fordel for Tscherning koncernen som virksomhed – at den offentlige agenda nu også er begyndt at blive tydelig grøn. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at vi kan indtænke de grønne løsninger i de projekter, vi tager ind og i vores måde at drive forretning på, udtaler han.

-jhn

Læs mere om Byggeri

8/7 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.