left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Starks Britta Stenholt er ny formand for DI HandelBritta K. Stenholt har en bred vifte af kompetencer og en stor indsigt i handelsvirksomhedernes muligheder og udfordringer fra sine 5 år i Stark og 12 år i TDC.

Starks Britta Stenholt er ny formand for DI Handel

Adm. direktør Britta K. Stenholt fra Stark Danmark er ny formand for DI Handel. Hun vil fra formandsstolen bl.a. arbejde med digitalisering, grøn omstilling og globalisering til gavn for medlemmerne

Del artiklen på

Britta K. Stenholt har været aktiv i DI Handel siden marts 2019, hvor hun tiltrådte som nyt medlem af DI Handels bestyrelse. Britta har været ansat i fem år hos Stark. De første to år som salgsdirektør og herefter som dansk CEO. Tidligere har hun arbejdet 12 år i TDC.

- Jeg ser frem til at bidrage til, at danske handelsvirksomheder får succes - både i og uden for Danmark. Det er en udfordrende tid, som vi lever i pt. Det er derfor helt afgørende, at vi lige nu står sammen i branchen og sætter fokus på at styrke forretningen. Jeg ser gerne, at vi i DI Handel sætter retningen for, hvordan handelsvirksomheder kan udnytte de muligheder som digitalisering, grøn omstilling og globalisering giver os, siger Britta K. Stenholt.

Hun indgår desuden i DI Handels formandskab sammen med bl.a. næstformand Peter H. Christiansen, der er koncernchef for Bygma.

Stor indsigt i handelsvirksomhedernes muligheder
Adm. direktør Christian B. Lund, Sanistål A/S, har valgt at forlade formandsposten efter 12 år som formand i DI Handel. Han fortsætter i bestyrelsen for foreningen.

- Jeg har haft en fantastisk tid som formand for DI Handel. Det har været en rejse, hvor vi år for år har bidraget til at styrke handelsvirksomhedernes forretning gennem viden, inspiration og netværk. Og det er lykkedes os, at sætte DI Handel og handelsvirksomhedernes interesser på landkortet både i og uden for DI. I dag er DI Handel blandt de største brancheforeninger i Dansk Industri, hvilket blandt andet skyldes foreningens forretningsnære fokus på salg, marketing, kunder og e-business. Jeg er glad for at have været en del af denne udvikling, og derfor bliver jeg også fortsat i bestyrelsen, siger Christian B. Lund.

Branchedirektør i DI Handel Sidsel Dyrholm Holst ser frem til et fortsat nært samarbejde med bestyrelsen i DI Handel.

- Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med at udvikle og styrke DI Handel og foreningens mange medlemmer sammen med Britta og resten af bestyrelsen. Britta har en bred vifte af kompetencer og en stor indsigt i handelsvirksomhedernes muligheder og udfordringer, som vi ser frem til at trække på, afslutter Sidsel Dyrholm Holst.

-losLæs mere om Byggeri

15/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.