Aktuelle nyheder - Byggeri

Stor interesse for nyt boligområdeBlåbærhusene i den nye bydel Frederiksbro i Hillerød er indflytningsklar til november. Senere følger yderligere fem rækker samt de to 15 etagers punkthuse. Illustration: Dimension Design

Stor interesse for nyt boligområde

Langt over hundrede interesserede lagde vejen forbi, da M. Goldschmidt Ejendomme fremviste en færdigindrettet prøvebolig på Frederiksbro i Hillerød

Del artiklen på

Den allerførste bolig står nu klar på Frederiksbro, og der er tale om et af bydelens rækkehuse – kaldet Blåbærhusene – med en placering ud til den sydlige ende af den kommende Frederiksbro Parken. Op til weekenden blev de sidst forberedelser gjort og boligen møbleret og indrettet for at give et indtryk af, hvordan det bliver at bo der.

Forud for lørdag og søndag var det muligt at booke en fremvisning, og det havde langt over hundrede interesserede benyttet sig af og trukket i de blå plasticfutter for at bese prøveboligen.

Det var derfor en lang, men opløftende weekend for ejendomsmægler Per Mørkenborg og hans kolleger, der har vist boligen frem for mindre grupper ad gangen:

- Vi havde også forventet en meget stor interesse. Vi har nogle ret omfattende interesselister, for mange har kontaktet os og meldt deres interesse på forhånd for at flytte ind på Frederiksbro. Men det er jo aldrig sikkert, om man så stadig har behovet, når boligerne står klar. Derfor er de mange fremvisninger i weekenden bestemt gode takter - vi er både glade og tilfredse og har meget positive forventninger til resten af processen med at finde Frederiksbros kommende beboere, siger han.

Optimismen er velbegrundet, da de fleste af de første indflytningsklare lejeboliger efter weekendens fremvisninger nu allerede er reserveret. Derudover valgte endnu en del interesserede at blive skrevet op til en af de kommende boligtyper.

Ny grøn bydel
Idémanden bag Hillerøds nye grønne bydel er ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt, og han er taknemmelig over interessen for at besøge prøveboligen og reservere en lejebolig, selvom fremvisningerne måtte afvikles under lidt mere kontrollerede og afdæmpede forhold end oprindeligt tænkt:

- Vi havde planer om også at gøre begivenheden til mere af et arrangement, men det tillader omstændighederne jo ikke. Alligevel har det føltes både festligt og skelsættende at kunne vise den første bolig frem for interesserede, og de har kunnet få lejlighed til at høre mere om Frederiksbro og bydelens kommende boliger osv. Jeg er både glad og overvældet over weekendens store interesse for fremvisninger. Det tyder på, at vi trods alt virkelig er lykkedes med at få fortalt, hvor dejligt der bliver at bo på Frederiksbro, siger han.

Indflytning i de første rækkehuse er planlagt til november. Senere følger yderligere fem rækker. Alle rækkehusene har have, og de største har også altaner og tagterrasser. Med en placering lige mellem Bøllemosen og Frederiksbro Parken med sin svanesø får Blåbærhusene en spektakulær udsigt.

Om Frederiksbro:
- Frederiksbro får i alt 1300 lejeboliger fordelt på mange forskellige boligtyper til beboere i alle aldre.

- På en central placering bliver der et erhvervshus, hvor det vil være muligt at etablere f.eks. fitnesscenter, dagligvarebutik, bageri med café, apotek eller lægehus.

- Senere vil Frederiksbro Torv blive ført igennem bydelen over til butiksområdet ved Industrivænget.

- For at sikre den gode sammenhæng mellem Frederiksbro og bymidten og ikke mindst den sikre vej til skole etableres der også en tunnelforbindelse under Roskildevej såvel som en bro over Herredsvejen.

- Frederiksbro får sin egen park, der vil strække sig gennem hele bydelen. Centralt for parken bliver en 300 m lang, oplyst sø i form som en svane i flugt. Søen vil kunne bruges til aktiviteter som kano, kajak eller stand up paddle.

-los


Læs mere om Byggeri

29/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.