Aktuelle nyheder - Byggeri

Storentreprenør hædres for comeback

Storentreprenør hædres for comeback

Det blev Pihl & Søn A/S, der løb med hæderen og Velkomstprisen, da Estate Media Priserne blev uddelt torsdag

Del artiklen på

Det blev Pihl & Søn A/S, der løb med hæderen og Velkomstprisen, da Estate Media Priserne blev uddelt torsdag den 31. august.

'En virkelig spændende ny aktør i entreprenørbranchen, hvor flere bygherrer efterlyser flere bydere og firmaer til at byde ind på de mange store projekter', var begrundelsen for prisen.

Velkomstpris
Det vakte stor opmærksomhed, da Carsten Mindegaard, ejer og bestyrelsesmedlem i LM Byg A/S, sammen med en investor valgte at genrejse den over 126 år gamle entreprenørvirksomhed Pihl & Søn A/S i februar 2017. Nu krydres det med Estate Medias Velkomstpris.

- Vi er meget glade for den modtagelse, vi har fået i branchen, siden vi offentliggjorde Pihl & Søns comeback. Det har faktisk været overvældende, at vi er blevet mødt med så stor begejstring og interesse for Pihl. Vi har allerede gang i en masse spændende projekter og ser frem til de gode samarbejder med bygherrer og rådgivere, der venter forude, siger Carsten Mindegaard, medejer af Pihl & Søn A/S. Han fortsætter:

- Vi genrejste Pihl & Søn, fordi vi mener, at Pihl er et stykke danmarkshistorie, som fortjener et nyt kapitel. Men også fordi vi kunne se, at der er behov for det i den danske byggebranche, da bygherrer efterspørger flere firmaer til at byde ind på de store projekter. At vi nu vinder branchens Velkomstpris bekræfter, at vi ikke er de eneste, der synes, at genrejsningen af Pihl var en god idé. Vi ser meget positivt på fremtiden.

Pihl er blevet genrejst med kapitalgrundlag og støtte fra Danske Bank og Vækstfonden, og den landsdækkende anlægsentreprenør M.J. Eriksson Holding er også med i genrejsningen som aktiv medinvestor og en del af ejerkredsen.

-jhn


Læs mere om Byggeri

4/9 2017
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.