Aktuelle nyheder - Byggeri

Stort vindmølleprojekt får tømrer til at leje sig ind på havnen Port of Aalborg udvidede i 2020 lagerkapaciteten med 6000 kvadratmeter i form af tre nye lagerhaller. Svendsen Kongerslevs tidsbegrænsede lejeaftale i en af disse haller løber frem til den 1. oktober

Stort vindmølleprojekt får tømrer til at leje sig ind på havnen

Tømrervirksomheden Svendsen Kongerslev skal de næste fire måneder være til stede i Port of Aalborg for at bygge platforme til vindmøllevinger. Havnen er et logistisk oplagt valg tæt på vindmølleproduktionen

Del artiklen på

Svendsen Kongerslev, der er specialiseret i at bygge platforme til produktion af vindmøllevinger, har siden 2007 været underleverandør til Siemens Gamesa. Nu betyder et nyt projekt for netop Siemens Gamesa, at virksomheden får akut brug for flere lagerkvadratmeter til opbevaring af materialer og konstruktioner, og her valget er faldet på en strategisk fordelagtig beliggenhed på Aalborg havn, hvor vindmølleproducenten også holder til.

- I takt med at størrelsen på vindmøllevinger er vokset, er behovet for større platforme og dermed også mere lagerkapacitet øget. Netop nu har vi igangsat et projekt, hvor vi på relativt kort tid skal producere platformskonstruktioner til en række store vindmøllevinger. Grundet projektets omfang og den korte tidshorisont har vi været begrænsede af vores lagerkapacitet i Kongerslev, og derfor søgte vi en logistisk mere oplagt lokation, fortæller byggeleder hos Svendsen Kongerslev, Rasmus Nanfeld Svendsen, som uddyber:

- Med placeringen på Aalborg havn bliver vi praktisk talt naboer med Siemens Gamesa, mens vi samtidig får adgang til en moderne og rummelige lagerløsning, der passer vores behov. Så placeringen ved Aalborg havn er på flere måder en optimering af vores logistiske setup i dette konkrete projekt.

Konkret har Svendsen Kongerslev indgået en aftale med Port of Aalborg om 2000 kvadratmeter lagerfaciliteter, som virksomheden netop har taget i brug

Stort behov for lagerkapacitet i Nordjylland
Den nye lejeaftale med Svendsen Kongerslev kommer kort tid efter, at den foregående lejer flyttede ud af faciliteterne. Det ser man positivt på hos Port of Aalborg, som ser en stigende efterspørgsel på netop lagerkapacitet:

- Det er altid glædeligt, når vi kan understøtte en ny lejers udvikling ved hurtigt at facilitere en nødvendig lagerløsning. Aftalen med Svendsen Kongerslev er desuden særligt positiv, fordi den kommer i forlængelse af et projekt med Siemens Gamesa, som allerede er en af de ledende aktører i området, lyder det fra commercial manager, Real Estate, Jeppe Faber.

-los

Læs mere om Byggeri

14/6 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.