Aktuelle nyheder - Byggeri

Stringent og skovinspireret arkitektur

Stringent og skovinspireret arkitektur

Projektet Krygerhus II i Vejle byder på 35 lejligheder på 102-135 m2 fordelt på tre- og fireværelses lejligheder i 12 etagers punkthus

Del artiklen på

Arkitektur

Af Marie Sofie Larsen

Et 12 etagers punkthus kaldet Krygerhus II står færdigt i Vejle Vestby, og huset er omgivet af skov, skrænter og en fornem udsigt. Alle lejlighederne har sydvendte altaner, der sammen med en række aluminiumsbeklædte karnapper med samme sprosse- og karmstørrelser som vinduerne og dørene i huset er en stor del af husets arkitektoniske udtryk. Karnapperne og altanerne suppleres af hvide betonelementer, træbeklædning i mahogni og zinkbeklædninger.

Den stringens, der er at finde udenpå huset, fortsætter indenfor, og arkitekterne fra Luplau og Poulsen har arbejdet med at undgå spildplads i boligerne, som er rigt udstyrede med opbevaringsmuligheder.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 6.

Læs mere om Byggeri

7/10 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.