oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Talenter hjælpes i gang på SkillsFra DM i Skills 2017. (Foto: SkillsDenmark)

Talenter hjælpes i gang på Skills

De gode idéer er mange blandt byggeriets talenter, som i næste uge gæster DM i Skills. Her kan de få hjælp fra Boligfonden Kuben til at tage det allerførste skridt, når idéen skal forvandles til virkelighed

Del artiklen på

Al begyndelse er svær. Det ved de fleste af os, og det gælder også, når det kommer til gode idéer. Det kan være svært og skræmmende at tage de første spæde skridt, når iværksætterdrømmen banker på. Hvor starter man? Hvem kan man spørge til råds? Og hvordan skal finansieringen hænge sammen?

Heldigvis er der hjælp at hente på næste uges DM i Skills, som løber af stablen fra 18.-20. januar. Her puster Boligfonden Kuben nemlig liv i iværksætterdrømmene blandt byggeriets unge talenter, som drager til MCH Messecenter Herning i hobetal.

- Vi står klar på Skills til at vejlede de mange besøgende, som går rundt med spirende idéer i maven. Vi er her som sparringspartner for at fremme de mange gode projekter inden for byggeriet. Vi kan se, at der er mange dygtige unge mennesker, der gerne vil ud og skabe. Den idérigdom vil vi gerne støtte op om, siger Karen Mosbech, bestyrelsesformand i Boligfonden Kuben.

Spirekassen
Støtten til de spirende idéer gives gennem mentorordningen Spirekassen. Ordningen dækker over mange former for projekter – det er blot vigtigt, at projektet er med til at fremme produktivitet, effektivitet og kvalitet i byggeriet i Danmark.

Forlænget ansøgningsfrist
Boligfonden Kuben er at finde på Skills-stand nr. 8200. Som noget helt særligt er det muligt at søge om et Spirekasse-legat direkte på standen.

- Vi har gjort det muligt at søge om støtte via en ansøgningsformular, som ligger på vores stand. Vi glæder os meget til at møde de mange unge idémagere og hjælpe dem med at søge om støtte, siger Karen Mosbech.

For at få endnu flere kvalificerede ansøgninger med i feltet har Boligfonden Kuben valgt at forlænge ansøgningsfristen fra den 15/1 til den 1/2 2018. Desuden opfordres alle med forskellige fagligheder til at søge.

- Det er vigtigt at pointere, at vi tager imod ansøgninger fra alle fagligheder inden for byggebranchen. Ansøgeren kan være alt lige fra murersvend til anlægsgartner eller tagdækker, slutter Karen Mosbech af.

-jhn

Faktaboks
Info om Boligfonden Kubens Spirekasse
Spirekassen støtter både studerende og færdiguddannede.
Der er afsat 250.000 kr. til Spirekassen i 2018. Beløbet går til økonomisk støtte til legatmodtagerne samt sparring og vejledning, der kan hjælpe de unge talenter med alt fra ansøgning om patent, udvikling af prototyper eller den videre markedsføring.

Læs mere om Byggeri

10/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder