left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Tømrermester har fået travlt- Opgaverne fra Ballerup Kommune har været en fantastisk god ting for os. De har jo betydet, at jeg er sluppet for at skulle sende fem medarbejdere hjem på grund af corona-krisen, siger Morten Larsen

Tømrermester har fået travlt

Ballerup Kommunes fremrykning af opgaver har skabt travlhed hos det lokale tømrerfirma ML Byg, der ellers ville være tvunget til at sende fem medarbejdere hjem

Del artiklen på

Tekst og foto af Johannes H. Nørgård

Klokken blev 23 inden tømrermester Morten Larsen kunne slukke lyset på sidst værksted aften før. Han havde lige endnu en sending standere med spritbeholdere, der skulle laves inden Ballerup Kommune igen kunne åbne sine skoler og institutioner. De blev hentet her til morgen, fortæller han, mens han skænker kaffe op ved bordet i værkstedet, hvor morgensolen skinner gennem vinduerne, og roen har genfundet sig bortset fra telefonen, der bliver ved med at ringe.

Hans firma ML Byg i Måløv med 12-14 ansatte er bare et af de lokale firmaer, der har haft glæde af, at Ballerup Kommune lukkede op for opgaver, da Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. Det er blevet til i alt næsten 300 spritstandere og 10-15 læskure i træ, så børnene kan sidde ude på institutionerne.

- Det har været en fantastisk god ting for os, at Ballerup Kommune har sagt, at nu gør vi tingene. Nu får vi dem lavet. Det har jo betydet, at jeg er sluppet for at skulle sende fem medarbejdere hjem på grund af corona-krisen, siger Morten Larsen med et stort smil.

Hjælper hinanden igennem
Firmaet har været tilmeldt Ballerup Kommunes håndværkerportal, siden den startede for cirka et år siden, og det er Morten Larsen glad for, også da kommunens koordinator ringede, efter Danmark lukkede ned, med nogle opgaver og spurgte, om det var noget, han kunne klare.

- Selvfølgelig kunne vi det, selv om vi var i gang med at renovere et tag efter en svampeskade på en institution et andet sted i kommunen. Men så blev det skubbet, for det gælder jo om at udnytte tiden, hvor der ikke er børn, så bliver arbejdet mere effektivt. Tingene skal jo løses, og det her er jo en måde, hvor vi hjælper hinanden igennem denne her krise, siger Morten Larsen og fortæller, at han heldigvis har nogle fantastisk fleksible svende.

- De er selvfølgelig glade for deres arbejde, og for at de ikke blev sendt hjem. Men de har også bare stillet op og har arbejdet i påsken og i weekenden efter. Men der har de indstillingen, det skal løses, så holder vi bare fri en anden dag.

Hvad fremtiden vil bringe af nye opgave, ved Morten Larsen endnu ikke, men foreløbigt skal de tilbage og fortsætte med tagrenoveringen, som ekstraordinært er blevet forsinket, siger han med et smil og et glimt i øjet.

Næsten 300 standere med spritbeholdere som denne er en af de ekstraordinære opgaver, ML Byg har udført for kommunen.

Læs mere om Byggeri

15/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.