Aktuelle nyheder - Byggeri

Tæt samarbejde om Redmolen Spidsen

Tæt samarbejde om Redmolen Spidsen

Pihl & Søn har underskrevet kontrakten på PFA’s markante og ikoniske kontorbygning Spidsen på Redmolen

Del artiklen på

Pihl & Søn har underskrevet kontrakten på PFA’s kontorbygning Spidsen på Redmolen, som er en del af Nordhavnens nye by- og erhvervsområde. Det er en stolt totalentreprenør, der nu skal i gang på den unikke beliggenhed:

- Efter et rigtig godt og konstruktivt forløb om kontrakten ser vi nu frem til at komme i gang med at bygge et yderst flot kontorbyggeri på en unik beliggenhed. Vi vil gøre vores absolut bedste til at leve op til PFA’s tillid og ser frem til et fortsat godt samarbejde med PFA, rådgiverne og vores øvrige samarbejdspartnere. Vi er stolte over, at også PFA som bygherre har set fordelen ved os, siger de to administrerende direktører, Halldór P. Ragnarsson og Hans Anker Nielsen i henholdsvis Pihl & Søn og LM Byg.

I Pihl er man af den overbevisning, at et tværgående samarbejde er nøglen til succes og ser det derfor som en klar fordel, at bygherren har samlet hele projektholdet i kontorfællesskabet på Sluseholmen, hvor de allerede er flyttet ind i takt med den underskrevne kontrakt.

Bygningen, der ventes at stå klar til indflytning i foråret 2023, vil fungere som et moderne flerbrugerhus med plads til mere end 20 lejere og vil indeholde lejemål fra ca. 700 m2 og opefter. Der er allerede på nuværende tidspunkt indgået kontrakt med en ankerlejer, som lejer i alt 13.000 m2.

Pihl samarbejder om opgaven gennem Pihl-konsortiet bestående af virksomhederne Pihl & Søn, LM Byg og M.J. Eriksson. Pihl-konsortiet er etableret til at kunne håndtere store totalentrepriser af enhver art inden for nybyggeri.

-kj

Læs mere om Byggeri

18/5 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.