left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Udbygger flåden af gule lastbiler kørt af egne chauffører 14 nye, gule Davidsen-lastbiler er de seneste måneder kørt ud fra Davidsens Tømmerhandels 22 byggecentre.

Udbygger flåden af gule lastbiler kørt af egne chauffører

Sønderjyske Davidsens Tømmerhandel investerer stort i at udbygge lastbilflåden og uddanne flere egne chauffører. Det sker for at opnå fuld kontrol med hele kæden ud til landets byggepladser og selvbyggere

Del artiklen på

Gennem de seneste måneder er 14 nye, gule Davidsen-lastbiler trillet ud på vejene fra den familieejede tømmerhandel, som har 22 tømmerhandler på tværs af landet. Senest i Københavnsområdet og Aalborg, hvor nye, egne chauffører og otte lastbiler er blevet indsat for at styrke Davidsens logistik og sikre kvalitet og hurtig levering til kunderne.

- I forhold til vores strategi om at brede Davidsen ud til professionelle og selvbyggere i hele landet giver flådeinvesteringerne rigtig god mening. Samtidig ser vi ind i et marked, hvor stadig hurtigere og nemmere bestilling og levering af byggematerialer er essentielt. Med udbygningen af vores vognpark kan vi i endnu højere grad imødekomme kundernes ønsker om korte leveringstider, siger Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel.

- I dag er vores dygtige chauffører vigtigere end nogensinde. I en verden, hvor flere og flere bestillinger sker online, er de tit vores ansigt over for kunderne og en vigtig ambassadør, som kan være med til at gøre en afgørende forskel. Så også i det lys opnår vi nogle fordele ved at tage kontrollen med hele kæden og styrke sidste led i logistikopgaven, tilføjer han.

Får brug for flere erfarne chauffører
Med indkøbet af de 14 nye Volvo-lastbiler råder Davidsens Tømmerhandel over en flåde på 50 af de letgenkendelige, gule lastbiler. Investeringerne i de nye lastbiler følger i kølvandet på ekspansionen til alle landsdele, som den sønderjyske tømmerhandel satte i gang med opkøbet af Optimera-kæden i slutningen af 2019.

Ifølge adm. direktør, Henrik Clausen, har Davidsens Tømmerhandel et mål om at hente flere erfarne chauffører til logistikindsatsen i takt med, at behovet for kapacitet som forventet vokser den kommende tid.

-los

Læs mere om Byggeri

8/2 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.