left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Udrejsende talenter modtager Rambøll-legaterLegatet blev uddelt ved Rambølls digitale arrangement ’Student Day’, hvor Rambøll bød alle danske studerende ’indenfor’ til en virtuel overrækkelse.

Udrejsende talenter modtager Rambøll-legater

Blandt mere end 400 ansøgere har fire studerende modtaget Rambøll Legatet 2020, som tildeles talenter, der skal læse på et eliteuniversitet i udlandet

Del artiklen på

For tiende år i træk uddeler Rambøll rejselegater à 25.000 kroner til danske studerende, der skal studere i udlandet. De fire legatmodtagere ser frem til ophold på internationale eliteuniversiteter i Schweiz, Australien og Norge, hvor de skal dygtiggøre sig inden for bl.a. bæredygtig energi og byggeri.

Legatet blev uddelt ved Rambølls digitale arrangement ’Student Day’, hvor Rambøll bød de danske studerende ’indenfor’ for at møde nogle af Rambølls eksperter. Pga. corona-pandemien blev arrangementet i år afholdt virtuelt modsat tidligere år. Derfor kunne de fire vindere heller ikke deltage – og så alligevel. Der var en stor papfigur på scenen, som Rambølls adm. direktør i Danmark, Ib Enevoldsen, overrakte prisen til:

- Med Rambøll Legatet får de talentfulde studerende en unik mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om studierne og styrke deres internationale kompetencer. Det er vigtigt, at studerende i dag har et globalt udsyn, så de kan bidrage med ny viden og indsigter ude i virksomhederne – og bliver bedre til at indgå i internationale projektteams. De vil samtidig bidrage til, at Danmark udnytter mulighederne i globaliseringen for at skabe job og vækst til glæde for os alle, siger Ib Enevoldsen.

Mere end 400 meget kvalificerede studerende var med i opløbet om de fire legatportioner på 25.000 kr. og er nøje udvalgt at eksperter hos Rambøll. Vinderne i 2020 er:

- Carina Grønbæk, 25 år, studerer på kandidatuddannelsen Bæredygtig Energi på DTU. Carina skal læse et semester på universitetet EPFL i Schweiz, hvor hun skal dygtiggøre sig inden for analyse og optimering af energisystemer.

- Mubtasem Almaqadma, 25 år, studerer på kandidatuddannelsen Vindenergi på DTU. Mubtasem skal studere et semester på Monash University i Australien, hvor han bl.a. skal arbejde med udvikling og placering af vindturbiner.

- Signe Fischer Lambertsen, 24 år, studerer på bacheloruddannelsen på Aarhus Universitet med speciale i konstruktioner. Signe skal studere et semester på Norwegian University of Science and Technology, hvor hun bl.a. skal arbejde med bæredygtigt byggeri i træ.

- Sofie Friis Dahl-Nielsen, 24 år, studerer på bacheloruddannelsen Architectural Engineering på Aarhus Universitet. Signe skal læse et semester på Monash University i Australien.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.