left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Udvider inden for pumpning af beton og mørtelDirektør for Vergutech, Bjarne Poulsen (tv.), og administrerende direktør for Saint-Gobain Weber, Klavs Eske. Foto: Saint-Gobain Weber.

Udvider inden for pumpning af beton og mørtel

Saint-Gobain Weber har netop underskrevet aftale om købet af virksomheden Vergutech, der sælger, udlejer og servicerer betonblandepumper

Del artiklen på

Første februar overgår Vergutech til Saint-Gobain Weber, der er leverandør af mineralsk baserede byggematerialer. Vergutechs forretning er baseret på betonblandepumper, og virksomheden har den nordiske eneforhandling af de tyske Vergumat-pumper, der er kendt i markedet for sin høje kvalitet.

Opkøbet vil give Weber mulighed for at levere optimerede løsninger inden for pumpning af beton og mørtel – både i form af øget pumpbarhed og ved at levere en samle løsning til kunderne.

- Vergutech er en god og veldrevet forretning, der er bredt anerkendt for at være blandt de absolut bedste på markedet for pumper til pumpning af beton og mørtel i Danmark. For Weber er det et oplagt køb og en forretning, der passer rigtigt godt til vores setup. Med overtagelsen af Vergutech får vi ikke bare mulighed for at videreføre en sund forretning, men også at for udnytte synergier med vores eksisterende forretning. Det gælder ikke mindst ift. på sigt at kunne skabe samlede løsninger, hvor vores mørtler er optimeret og samstemt med pumperne. Vi ser derfor meget frem til overtagelsen og til at byde velkommen til vores nye kollegaer, siger Klavs Eske, der er administrerende direktør for Saint-Gobain Weber.

Giver sit hjertensbarn videre
Også Vergutechs afgående direktør, Bjarne Poulsen, er tilfreds med handlen:

- Det glæder mig, at det er Weber, der overtager. Jeg er sikker på, at det er det helt rigtige match, der vil sikre den fremtidige udvikling af forretningen. Vergutech har været mit hjertensbarn, siden jeg grundlagde virksomheden i 1998, og derfor er det selvfølgelig også med en smule vemod, at jeg giver stafetten videre. Men jeg mener både, at Weber er den helt rigtige til at drive forretningen videre, og at det er det rigtige tidspunkt, siger Bjarne Poulsen.

Vergutech drives fra den sjællandske by Mørkøv, hvorfra virksomhedens ca. 10 medarbejdere servicerer hele landet.

-kj

Læs mere om Byggeri

27/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.