oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Vellykket værelsesrenovering ved hjælp af FlytteboxeFlytning behøver ikke omfatte hverken flyttefirma eller flyttemænd. Hos Comwel har man stået for opgaven selv – ved hjælp af Flytteboxe og nøje planlægning.

Vellykket værelsesrenovering ved hjælp af Flytteboxe

Flytteboxe fra Boxit har været en vigtig del af logistikken i omfattende værelsesrenovering på Comwell Borupgaard i Snekkersten

Del artiklen på

Depotrumskæden Boxit er i løbet af de sidste par år slået igennem på flyttemarkedet med de såkaldte Flytteboxe. Konceptet har især hittet hos private, fordi flytning i container gør det enklere, mere fleksibelt og mindre stressende at pakke og flytte indbo.

Samtidig er der den fordel, at Flytteboxen ikke skal hverken fyldes eller tømmes på et bestemt tidspunkt, så man kan f.eks. beholde Flytteboxen og bruge den til opmagasinering af indbo, mens man sætter boligen i stand.

Flyttebox-konceptet er nu på vej til også at slå igennem i erhvervslivet, hvor man kan udnytte de samme fordele ved flytning og opmagasinering i én løsning.

Et logistisk puslespil
Blandt de erhvervskunder, der ser en fordel i Flytteboxen, er hotelkæden Comwell, der har brugt Flytteboxe som en strategisk brik i en nøje tilrettelagt renoveringsopgave af 149 værelser på Comwell Borupgaard i Snekkersten.

Renoveringen af værelserne har været lidt af et logistisk puslespil, fordi arbejdet skal foregå, så det ikke generer den daglige drift og hotellets gæster. Samtidig har renoveringen taget udgangspunkt i hotelkædens erklærede mål om omstilling til bæredygtig hoteldrift, så mange møbler er blevet genbrugt.

- I Comwell går vi op i bæredygtighed, og vi genbruger meget gerne pæne, brugte møbler frem for at kassere dem. Så vi besluttede, at de møbler vi fik til overs fra Snekkersten, skulle genbruges på Comwell-hotellet i Korsør, fortæller hotelchef på Comwell Borupgaard, Fabio Messina.

Boxene kommer med få dages varsel
Comwell Borupgaard valgte at bruge Flytteboxe til opgaven med at flytte de mange møbler. Flytteboxene var ideelle til opgaven, fordi de gradvist kan fyldes med møbler på det ene hotel og derefter gradvist tømmes for møbler på det andet.

- Jeg har fået leveret flere isolerede Flytteboxe - hver gang med få dages varsel, og det har fungeret godt, siger Fabio Messina.

Hentes og bringes efter behov
Antallet af Flytteboxe afstemmes nøje efter Comwells behov og tidsplanen for værelsesrenoveringen. Praktisk fungerer det sådan, at Comwell bestiller det antal Flytteboxe hos Boxit, der er behov for, og få dage senere står de tomme Flytteboxe på en særlig plads ved hotellet, hvor de ikke skæmmer udsigten eller står i vejen for hotellets gæster. Samtidig står de placeret, så de er lette at komme til.

Herefter fylder hotellets personale gradvist Flytteboxene op med de møbler, der skal videre til et nyt liv på hotellet i Korsør.

Flytteboxen giver erhvervsflytning og møbelopbevaring i én samlet løsning. Personalet på Comwell Korsør er her i gang med at flytte møblerne fra Snekkersten ind på hotellet.

Det hele skal klappe
Erhvervsflytning for Comwell kræver både præcision og fleksibilitet fra Boxits side. Vigtigst af alt skal Flytteboxene leveres og fjernes, præcist når det passer ind i Comwells nøje tilrettelagte renoveringsprogram, så begge hotellers gæster oplever mindst muligt ’flytterod.’

- Det hele skal gå rimeligt ’smooth’, når vi renoverer fyrre værelser og tømmer dem for møbler. Det har været vigtigt, at containerne ikke stod i vejen på vores p-pladser, og at hotellernes personale kunne flytte møblerne ind og ud af containerne, når det passede ind i dagens program, så flytteprocessen ikke forstyrrede den almindelige drift på hotellet, og så personale ikke gik i vejen for hinanden. Det hele skulle klappe, for bare en times spildt arbejde er dyrt for os, forklarer Fabio Messina, der er særdeles tilfreds med den rolle, Boxit har spillet i det store puslespil.

Efter endt flytning hentes de tomme Flytteboxe af Boxit igen.

Se her hvordan Flytteboxe fra Boxit spillede med i renoveringsopgaven hos Comwell.

-los


 

Læs mere om Byggeri

9/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder