Aktuelle nyheder - Byggeri

Vinder opgaver for over en halv milliard i coronatidenAdm. direktør i LM Byg, Hans Anker Nielsen, håber trods fire store, vundne opgaver i løbet af første halvdel af 2020 på flere større opgaver frem mod 2021.

Vinder opgaver for over en halv milliard i coronatiden

Entreprenørvirksomheden LM Byg har på få måneder har fået fire ordre ind til en værdi af næsten 600 mio. kr. Seneste entreprise er en råhus-kontrakt i Københavns Nordhavn

Del artiklen på

For mindre end to måneder siden kunne LM Byg offentliggøre, at virksomheden skulle opføre råhuset på det nye prestigebyggeri Spidsen på Redmolen i Nordhavn med PFA Ejendomme som bygherre.

Den del er sat i gang, og entreprenørvirksomheden får nu til opgave at stå for en endnu større andel af råhusarbejderne på Redmolen, da virksomheden ligeledes er valgt til at opføre råhuset på den sidste del af byggeriet, som består af yderligere 28.600 m2 kontorer, boliger og hotel samt 9500 m2 kælder.

Dermed kroner LM Byg et stærkt 1. halvår i 2020, hvor virksomheden trods coronakrisen, har vundet en række store entrepriser. Udover de to vundne projekter i Københavns Nordhavn i maj og juni, er det nye Universitetshospital i Køge og værket ved Thorsbro i Ishøj også vundet af virksomheden, der betegner sig selv som specialister i råhusbyggeri.

Et godt halvår
De sidste tre måneder har virksomheden altså vundet fire entrepriser til en samlet værdi på næsten 600 mio. kr., hvilket glæder virksomhedens adm. direktør Hans Anker Nielsen.

- 2020 har indtil videre været et godt år for LM Byg, hvor vi både i eget regi og i fællesskab med resten af Pihl-konsortiet har vundet nogle store byggeriopgaver. De vundne entrepriser er et resultat af et konkurrencedygtigt setup, og at vi både har kompetencerne og kapaciteten til at rumme så store projekter, som der her er tale om, siger Hans Anker Nielsen.

Entreprenørvirksomheden beskæftiger i dag ca. 300 mand i spændingsfeltet mellem ingeniører, konstruktører, struktører, struktørlærlinge og timelønnede, og har på trods af de mange indkomne opgaver stadig plads til endnu flere ordrer i bøgerne.

-los


Læs mere om Byggeri

27/7 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.