LCA
scroll
Dørproducent oplever stigende salg af fyldningsdøreVinduesproducenten Outrup Vinduer & Døre skruer nu op for design- og tilvalgsmuligheder, så danskerne kan få udsigt til mere med boligens døre.

Dørproducent oplever stigende salg af fyldningsdøre

De seneste to år er salget af fyldningsdøre hos Outrup Vinduer & Døre steget med godt syv procent. Det skyldes ikke kun vækst i virksomheden, men også at danskerne i stigende grad bruger hjemmets døre som en aktiv del af indretningen

Efterspørgslen på skræddersyede dørløsninger er stigende. Det oplever man lige nu hos Outrup Vinduer & Døre, der i mere end 50 år har solgt specialproducerede vindues- og dørløsninger til boligejere i hele landet. Virksomhedens salg af fyldningsdøre er nemlig de seneste to år steget med godt syv procent, og det skyldes ikke alene, at virksomheden har taget markedsandele, men også at danskerne i stigende grad stiller krav til boligens døre:

- Vi har de seneste år oplevet en stigning i salget af vores fyldningsdøre, og det skyldes blandt andet, at danskerne er blevet mere bevidste om, at en dør ikke bare er en praktisk funktion i hjemmet, men faktisk også kan bruges som en aktiv spiller i boligindretningen, forklarer salgschef Jan Kampman.

Den stigende efterspørgsel på mere inspirerende døre er en udvikling, som Outrup Vinduer & Døre især mærker, da virksomheden – i stedet for blot at producere standardløsninger – i mange år har differentieret sig ved netop de skræddersyede dørløsninger. Det vil sige, at man hos vindues- og dørproducenten kan levere mange af de udskæringer, farver og mål, som der bliver efterspurgt.

- Det er et område, vi gerne vil fortsætte med at fokusere på. Derfor har vi netop valgt at udvide vores produktsortiment, så man nu i endnu højere grad får design- og tilvalgsmuligheder, når man køber vores døre, fortæller Jan Kampman og fortsætter:

- Og her har vi foruden udtryk også lagt stor vægt på convenience forbundet med dørene. Det betyder blandt andet, at vi har etableret et samarbejde med Siegenia/KFV, som udvikler smarte systemer til hjemmet, så alle vores døre fremadrettet for eksempel kan tilbydes med lås, der har integreret fingerscanner. På den måde bidrager vores døre ikke kun til et flot design, men gør også hverdagen nemmere for boligejerne, mens sikringen i låsen er markant bedre.

-los

17/5 2021