left banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Dørproducent under ét tag i Hørning Door System har fået 6000 m2 under ét tag i de nye lokaler i Hørning.

Dørproducent under ét tag i Hørning

Efter flere år med vækst og knopskydning på forskellige adresser er Door System flyttet til Hørning, hvor produktion, salg og administration nu er samlet

Del artiklen på

Den østjyske dørproducent Door System har gennem flere år været inde i en positiv udvikling med vækst, produktionsudvidelser og øget medarbejderantal. Det har betydet knopskydning i produktionsfaciliteterne, der har været spredt ud på flere adresser i Hasselager.

Derfor har det også længe været et ønske for virksomheden at samle det hele under ét tag og skabe et optimalt og sammenhængende produktionsflow, og det er lykkedes med de nye lokaler på Agerskovvej 16 i Hørning. Fra tidligere knap 3000 m2 har Door System nu dobbelt så meget plads med i alt 6000 m2 til produktion, salg og administration. Virksomheden beskæftiger i alt 40 medarbejdere.

Samtidig er det i år 20 år siden, at Preben Søndergaard startede virksomheden. Filosofien var dengang, og det er den stadig, at man gennem innovativ tankegang kan skabe konkurrencedygtige dørløsninger af højeste kvalitet – produceret i Danmark.

Det startede med hængslede døre og skydedøre til fødevareindustrien, hvor hygiejne og isolering er to af de vigtige parametre. Siden er sortimentet udvidet væsentligt, men fokus er stadig på at udvikle og producere stærke og topisolerede dørløsninger, der holder udgifter til energi, drift og vedligeholdelse på et minimum.

Artiklen fortsætter under billedet...
Direktør og ejer Preben Søndergaard, der er nomineret til Årets Ejerleder 2018, fejrer 20 års jubilæum samtidig med åbent hus-arrangementet i virksomheden.

Årets Ejerleder 2018?
Væksten og den stærke udvikling er ikke gået ubemærket hen. Door System er i år nomineret til EY Entrepreneur Of The Year, der er en konkurrence for vækstvirksomheder og en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.

Ydermere er Door Systems direktør og ejer Preben Søndergaard også nomineret til Årets Ejerleder 2018. Det er ikke mindst takket være hans viden, entusiasme og beslutsomhed, at Door System har opnået sin stærke position inden for dørløsninger af høj kvalitet.

Det nye domicil og 20 års jubilæum fejres med et åbent hus-arrangement for kunder og forretningsforbindelser torsdag den 4. oktober på Agerskovvej 16. Her vil der være rundvisning på virksomheden, og man kan opleve en moderne dørfabrik i praksis.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

27/9 2018