Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Lynlevering af ståldøreSwedoor modtager dagligt henvendelser fra projektmarkedet, der efterspørger ståldøre med hurtig levering. Så det tilbydes nu.

Lynlevering af ståldøre

Swedoor imødekommer et fortsat højt aktivitetsniveau i byggebranchen og tilbyder nu levering på to dage af dørproducentens populære ståldøre

Del artiklen på

De seneste år har været præget af travlhed i den danske byggebranche, og selvom corona-krisen ifølge tal fra Danmarks Statistik har resulteret i en nedgang på ni procent i andet kvartal 2020, er der fortsat stor aktivitet på landets byggepladser.

Det stiller store krav til byggematerialeproducenterne, og derfor forsøger Swedoor nu at imødekomme travlheden i branchen ved at tilbyde hurtig levering på ståldøre. Det er i forvejen muligt at få lynlevering på flere af Swedoors dørmodeller, og nu omfatter denne service således også ståldøre:

- Vi modtager dagligt henvendelser fra projektmarkedet, der efterspørger ståldøre med hurtig levering. For at imødekomme efterspørgslen har vi nu sørget for at have et ekstra stort lager af ståldøre, som lever op til industriens høje krav om bl.a. støjreduktion, brandsikkerhed og holdbarhed, lyder det fra Peter Sejling, der er salgsdirektør hos Swedoor.

Ståldøre foretrækkes ofte til professionelt brug, hvor der bl.a. stilles store krav til sikkerhed og modstand over for slid. Ståldørene har grundet det slidstærke materiale lang levetid og kan benyttes i alt fra parkeringskældre og industribygninger til kontorer og sygehusmiljøer.

- Ståldørene er nøje udvalgt på baggrund af vores kunders behov, og ved at være lagerførende på disse døre kan vi tilbyde en ekstraordinær leveringstid på kun to dage, siger Peter Sejling.

Om Swedoors ståldøre
- Til ind- og udvendig anvendelse
- Hvidmalet i RAL 9010
- Dørbladstykkelse 52mm overfalset
- Lås: ASSA 565
- Selvlukkende, galvaniserede hængsler
- Karm: 111 mm m/gerigt på hængselside
- CE-mærket
- Produktstandard: EN16034
- Overflade: korrosionsklasse 2

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

16/10 2020