Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Vinder endnu et stort vinduesprojekt i IslandDanske Idealcombi er udvalgt til at levere de 482 vindueselementer, der skal bringe lys ind i de nye studieboliger i Reykjavik. Illustration: Arkþing Nordic ehf.

Vinder endnu et stort vinduesprojekt i Island

Idealcombis vinduer er udviklet til at modstå barske vejrmæssige forhold. Det har man for alvor fået øjnene op for i Island, hvor vinduesproducenten nu igen har sikret sig en stor ordre

Del artiklen på

Det er 100 nye studieboliger i Reykjavik, der skal have monteret danske vinduer udviklet og produceret på den jyske vestkyst. Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Arkþing Nordic ehf for bygherren Byggingafélag Námsmanna.

En del af boligerne skal fungere som ’co-living’-boliger, hvor flere beboere deler stue og køkken. I alt bliver der plads til ca. 150 beboere når de 100 boliger står færdige i september 2022.

Vinduer og døre er af typen Frame IC fra Idealcombi, som skal levere i alt 482 elementer.
Vinduesserien egner sig særdeles godt til det barske islandske klima, da vinduerne har en indbygget kerne af Idealcore, som er et uforgængeligt og velisolerende materiale, der sikrer lang holdbarhed, gode energiværdier og dermed god totaløkonomi.

Alverk ehf., der er totalentreprenør på projektet og som i forvejen har stor erfaring med montage af Idealcombis vinduer, skal stå for vinduesmontagen

-los


Læs mere om Døre & vinduer

12/11 2020