left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Vinduesproducent vil fastholde corona-momentumDanskerne har renoveret deres boliger i stor stil i corona-året 2020. Det har fået vinduesproducenten Vrøgum-Svarre til at investere i produktionsfaciliteterne.

Vinduesproducent vil fastholde corona-momentum

Den danske vinduesproducent Vrøgum-Svarre runder året, som mange prøver at glemme, af med det bedste regnskab i mange år. Vinduesproducenten har investeret i nye maskiner, for at hjælpe danskerne med at opgradere deres boliger

Del artiklen på

På den danske vestkyst finder vi en af de virksomheder, der ikke ser tilbage på året 2020
som værende udelukkende negativt. Virksomheden har afsluttet året med et regnskab, der
viser de stærkeste tal på bundlinjen i mange år.

Vrøgum-Svarre blev etableret under finanskrisen, med faldende efterspørgsel på flere markeder, og havde derfor store udfordringer i de første leveår. Men en kampgejst og en årrække med strategiske træk har resulteret i, at det nu ser ud til, at virksomheden har fundet sin plads i markedet. Både nationalt og internationalt.

Og det er der en god grund til. Det viser sig nemlig at danskerne, trods corona-pandemien, bruger flere penge end før på boligen. En undersøgelse lavet af boligsiden viser faktisk, at 4 ud af 10 boligejere har haft et lavere forbrug, men bruger pengene på at shine boligen op.

- Vi har mærket en øget efterspørgsel på vores produkter, og det har hjulpet os godt på vej i 2020 siger ejer og direktør Frans Vindbjerg, der forventer, at et travlt 2020 har skabt grobund for noget endnu større.

- Vi er selvfølgelig meget tilfredse med vores 2020, så nu er vores prioritet at fastholde momentum, samtidigt med at vi investerer i at gøre os endnu mere interessante for nye kunder, siger han om planerne for 2021.

Der er derfor blevet investeret i nye maskiner og et samarbejde med et eksternt bureau, der skal stå for, at Vrøgum-Svarre får en endnu stærkere profil.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

29/3 2021