left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Vinduesproducent vækster trods corona-krise Outrup har i årets første fire måneder givet ti procent flere tilbud sammenlignet med samme periode sidste år.

Vinduesproducent vækster trods corona-krise

For mange virksomheder har corona-krisen været lig med nedgang, men ikke for Outrup Vinduer & Døre. Her har man oplevet en større efterspørgsel, og det får nu vinduesproducenten til at mande op.

Del artiklen på

Samfund - Erhverv

Hos Outrup Vinduer & Døre har medarbejdere har arbejdet hjemmefra, omklædningsrum og kantine har været lukket, afstandene mellem kolleger store, mens håndsprit og visir er blevet en fast del af hverdagen.

Til trods for de mange ændringer - ikke alene hos virksomheden selv, men også hos virksomhedens kunder - har det dog ikke betydet en nedgang i efterspørgslen og således i antallet af tilbud, som den nordjyske vinduesproducent har givet i løbet af de seneste måneder. Faktisk har Outrup i årets første fire måneder givet ti procent flere tilbud sammenlignet med samme periode sidste år:

- Vi er kommet godt igennem fase 1 til trods for, at vi har haft flere udfordringer, eksempelvis med at få varer hjem. Men takket være en fælles indsats, et flot gå-på-mod hos vores medarbejdere og nogle alternative løsninger ser det nu bedre ud, end vi nok havde turdet håbe på, fortæller Outrup Vinduer & Døres direktør, Henrik Nyby, og fortsætter:

- Vi har nemlig udfærdiget flere tilbud lige nu, end vi havde i samme periode sidste år. Det vidner formentlig om, at mange - private såvel som erhverv - nok har brugt perioden som anledning til at investere i boligen eller virksomheden ved eksempelvis at udskifte vinduer og døre.

Søger flere hænder
Normalvis ansætter Outrup hvert år i foråret flere medarbejdere til produktionen, da det er i sommersæsonen, vinduesproducenten har størstedelen af sit salg. I år har virksomheden dog i forbindelse med coronakrisen bremset op med ansættelserne for at se udviklingen an. Men den fortsat høje efterspørgsel betyder nu, at vinduesproducenten igen er på udkig efter arbejdskraft i lokalområdet:

- Som følge af den store aktivitet, tør vi nu godt tage springet og ansætte nye medarbejdere. Det er selvfølgelig glædeligt ikke alene for os, men også for lokalområdet, da vi på den måde er med til at sikre danske arbejdspladser i en tid, hvor nogle sektorer er ramt af høj arbejdsløshed, forklarer Henrik Nyby og fortsætter:

- Men vi er også godt klar over, at sundhedskrisen langt fra er overstået endnu, og at situationen fortsat er uvis. Derfor følger vi udviklingen tæt i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer, da der stadig er smitterisiko i samfundet, og tager små skidt i retning af genåbning og en egentlig tilbagevenden til dagligdagen.

-jhn

Læs mere om Døre & vinduer

9/6 2020