LCA
LCA
scroll
Direktør i Bravida Danmark stopper – jagten er gået ind på hans afløserJohnny Hey har været adm. dir. i Bravida Danmark siden 2017. Foto: Bravida.

Direktør i Bravida Danmark stopper – jagten er gået ind på hans afløser

Johnny Hey stopper som direktør hos Bravida efter mange års ledelse. Han fortsætter i sin rolle indtil årets udgang

Adm. direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, har besluttet at forlade Bravida ved udgangen af året efter mange års ledelse og mere end 16 år i koncernen i rollen som henholdsvis adm. direktør for den danske afdeling og regionsdirektør inden for installation og service.

Det skriver Tekniq Arbejdsgiverne.

Bravida har sat en rekrutteringsproces i gang for at finde Johnny Heys afløser som direktør i Bravida Danmark. Han bliver dog i virksomheden og varetager sine opgaver indtil årsskiftet. Derudover træder Magnus Liljefors også ud af koncernledelsen. Han har indtil nu været juridisk direktør.

- Jeg vil gerne takke både Johnny Hey og Magnus Liljefors for deres dedikerede indsats i koncernledelsen. Deres erfaring og ekspertise inden for deres respektive ansvarsområder har bidraget til Bravidas markedsledende position. Jeg ønsker Johnny alt det bedste i hans kommende karriere og ser frem til at fortsætte samarbejdet med ham til efteråret, udtaler Mattias Johansson, adm. direktør og koncernchef for Bravida.

Det er ikke kun i den danske afdeling, at der sker ændringerne på ledelsesplan hos Bravida. Den 21. august påtager Andreas Alsén sig en ny rolle som Chief Operations Excellence Officer og bliver en del af Bravidas koncernledelse, og Magnus Liljefors træder samtidig ud af koncernledelsen og forlader sin stilling som Chief Legal Officer for fuldt ud at fokusere på rollen som direktør for fusioner og opkøb.

Bravida Danmark skal nu i gang med at finde afløseren på posten for Johnny Hey.

-dc

18/8 2023