LCA
LCA
scroll
Ajos kåret som eliteleverandør til det offentligeAjos' kåring som Eliteleverandør til den offentlige sektor glæder adm. direktør Ole Wamsler, der her er fotograferet foran Ajos' kontorbygning i Køge bygget af virksomhedens egne pavilloner.

Ajos kåret som eliteleverandør til det offentlige

SPONSORERET INDHOLD: Udlejningsvirksomheden var i 2020 blandt de største leverandører til den offentlige sektor. Forventningerne til 2021 er endnu større

Udlejningsvirksomheden Ajos blev for nyligt kåret til Eliteleverandør 2021 til den offentlige sektor. Bag kåringen står virksomheden Mercell, der hvert år indsamler data omkring pengestrømmen mellem det offentlige og det private. Baseret på samtlige danske virksomheders samlede fakturasum til den offentlige sektor i 2020 kåres de største, og på baggrund heraf kan Ajos nu kalde sig Eliteleverandør 2021.

Hæderen er tilskrevet Ajos Pavillon ApS, der i dag er en del af Ajos a/s, for at være blandt de 1 % største leverandører til den offentlige sektor sidste år, og dermed en del af den absolutte elite af leverandører.

- Det er naturligvis en hæder, som vi sætter stor pris på, for det er en anerkendelse af, at vi i Ajos som virksomhed igen har præsteret, som vi gerne vil. Kåringen viser, hvor meget vi har udviklet os, siger adm. direktør Ole Wamsler.

Han ser både kåringen som en anledning til at kippe med flaget og vise virksomhedens engagement og vækst i levering af pavillonløsninger til det offentlige. Samtidig er det en mulighed for at få andre potentielle kunder i det offentlige i tale.

- Men det er først og fremmest for virksomheden og for vores medarbejdere en solid markering af, at det vi gør, fører til noget. Vores kendskabsgrad er ikke lige høj alle steder i det offentlige i alle dele af landet, selv om vi har mange kunder i store kommuner og i regionerne. Men denne kåring hjælper, og vi er også klar til at hjælpe mindre kommuner med pavillonløsninger i alle størrelser, siger Ole Wamsler.


Miljøvenlige og bæredygtige pavillonløsninger
Ajos' historiske rødder ligger i bygge- og anlægssektoren, men for ca. fem år siden valgte ledelsen en ny strategi, som skulle fokusere på leveringer til det offentlige.

- Meget af vores vækst gennem de sidste år har været båret af vores pavillonløsninger og vores rolle som byggepladsentreprenør på en række store offentlige byggeprojekter. Eksempelvis Rigshospitalet, Københavns Universitet og Nyt Hospital Hvidovre. Vores klare målsætning er, at vi skal være blandt de bedste til det, vi gør, understreger Ole Wamsler.

Den ambition tydeliggøres i Ajos' forretningsstrategi, som er bygget op om miljøvenlige og bæredygtige pavillonløsninger. Alle Ajos' nye pavillonmoduler lever nu op til Svanemærkets skrappe krav, og det er et resultat af, at Ajos omkring seneste årsskifte opnåede Svanemærkelicens, tildelt af Miljømærkning Danmark, der kontrollerer og certificerer miljømærkede produkter og services.

Læs mere under billedet...
På Ørestads Boulevard på Amager har Ajos på vegne af det strategisk partnerskab i Københavns Kommune, Trust, opført Danmarks første svanemærkede skole.

Svanemærket tiltrækker kunder
Svanemærket har øget efterspørgslen på Ajos' pavillonbyggerier yderligere i 2021, hvilket først vil kunne aflæses i Mercells opgørelser ved kåringen næste år. Derfor har Ole Wamsler store forventninger til næste års kåring.

- Fremadrettet vil bæredygtighed spille en endnu vigtigere rolle indenfor vores område. Med pavillonløsninger, som er svanemærkede, er vi blandt de absolut bedste leverandører i markedet. Vi har allerede oplevet en voldsom efterspørgsel på svanemærkede pavillonløsninger, som har oversteget vores forventninger. Interessen for vores bæredygtige løsninger er massiv, og vi er klar på den næste bølge, som bliver stor, siger han.

- Svanemærket er byggestenen til en videre udvidelse af vores position. Det er vejen frem for os, og vi kommer ikke til at falde i den grøft, der hedder ’drift mode’. Vi er kommet i vores nuværende solide position ved at udvikle os, og mit løfte til alle vores kunder - nuværende og kommende - er, at vi fortsætter. Jeg mener, vi har potentialet til at ligge meget højt på Mercells liste. Det er selvfølgelig også vigtigt at kigge på indtjeningen og ikke kun kontraktsummen. Vi har en solid forretning, som også kan servicere vores kunder fuldt ud de næste mange år, fastslår Ajos' direktør.


18/8 2021