Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Ajos leverer skurby til egne, tidligere medarbejdereAfdelingschef for skure, Johnny Bak Pedersen (tv.) og produktionstekniker Ricco Falk Iversen på Ajos' plads i Vejle, hvor de er ved at planlægge logistikken på et kommende projekt.

Ajos leverer skurby til egne, tidligere medarbejdere

SPONSORERET INDHOLD: Hejsspecialisterne fra Hejs.dk får moderne, midlertidige kontorfaciliteter til rådighed, mens deres nye afdeling opføres i Tilst ved Aarhus

Del artiklen på

For få uger siden solgte Ajos sin hejsafdeling til Hejs.dk. For sidstnævnte betød det et stort skridt mod generelt at styrke sin position i Danmark og især opfylde sine ambitioner på det jyske marked.

De ambitioner er allerede ved at blive underbygget med etableringen af en afdeling i Tilst ved Aarhus, og i den forbindelse har de igen vendt fokus mod Ajos.

Mandag i uge 50 flytter personale fra Hejs.dk ind i deres nye lokaler i Tilst, som det næste års tid består af skurvogne lejet hos Ajos.

- I forbindelse med, at vi købte Ajos' hejsafdeling, skal vi have opført et nyt kontor i Tilst. Indtil det står færdigt, skal vi bruge noget andet at bo i, og her var det nærliggende at henvende sig til Ajos, som vi lige havde gjort forretninger med, siger Michael Ipsen, adm. direktør i Hejs.dk.

En moderne løsning mens der bygges
I alt syv medarbejdere hos Hejs.dk vil være tilknyttet den nye jyske afdeling. Herunder flere som fulgte med i handlen med Ajos. En af dem er Laila Madsen, som udover sin erfaring indenfor hejs, også har arbejdet med Ajos' skurmoduler i mange år.

- Derfor var det oplagt at spørge hende, om hun ikke kunne tegne en løsning udført i Ajos' skurvogne til os. Det ville hun selvfølgelig gerne, og den færdige skurby vil være en god, moderne løsning for os, mens der bygges, siger Michael Ipsen.

Det nye byggeri forventes at stå klart om cirka et år. Så længe behøver Ajos ikke for at etablere sin fleksible modulløsning. Deres skurmoduler er opbyggede efter kundens ønsker hos Ajos' afdeling i Vejle, klargjorte og transporteres til Tilst i uge 49. Herefter tager det ikke lang tid for Ajos' montører at samle modulerne og tilkoble, vand, strøm og afløb.

- Det har selvfølgelig været en stor hjælp, at Laila kender vores systemer og ved, hvad der kan lade sig gøre. Vores skurmoduler er meget fleksible, så vi kan skabe stort set alle løsninger, som kunderne ønsker. Vi kan flytte væggene efter behov, og skifte dem ud med glasvægge, hvis man ønsker flere rum uden at gå på kompromis med overblikket. Når vi er færdig, ser resultatet ud, som om det aldrig har været anderledes, siger Johnny Bak Pedersen, afdelingschef for skure i Ajos.

Læs mere under billedet...
Ajos er leveringsdygtige i skurbyer i alle størrelser over hele Danmark.

Oplever ekstra stor aktivitet
Leveringen til Hejs.dk er blot en af mange ordrer på skurmoduler, som Ajos på det seneste har modtaget. Efterspørgslen er steget støt gennem årene, og Ajos har nok engang investeret i nyt materiel. Virksomheden har for nylig fået leveret 70 nye moduler, og yderligere 50 moduler tilføres skurvognflåden i begyndelsen af 2021.

- På grund af Covid-19 oplever vi ekstra stor aktivitet i vores afdeling. Mandskab på byggepladserne skal også efterleve afstandskravene, og derfor skal der være større faciliteter til kantine, omklædning m.m. Alle mandskabsmoduler, vi får hjem fra endt leje, bliver grundigt rengjort, ombygget og sendt afsted til ny udlejning, fortæller Johnny Bak Pedersen.

Hejs.dk har ønsket og får tre sammenhængende moduler til kontorer, mødelokaler, fælles kantine, toiletter m.m. Derudover får de et selvstændigt modul med omklædning, bad og toilet til sine montører. Hvert modul måler 3,30 x 9,60 meter og er udstyret med klimavenlige varmepumper og LED-belysning.

Læs mere om EntreprenørMateriel

2/12 2020
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.