Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

bauma udsættes til oktober 2022De vigtigste emner for messen 2022 er allerede fastlagt og bliver bl.a. vejen til 0 % CO2-udledning, digitale byggepladser, morgendagens byggematerialer og -metoder.

bauma udsættes til oktober 2022

Den tyske entreprenørmaterielbranche og messen i München er nået til enighed: bauma-messen 2022 udsættes allerede nu fra april 2022 til oktober samme år

Del artiklen på

Efter lange og mange forhandlinger er alverdens topproducenter af entreprenørmateriel til bl.a. byggeriet, Messe München og brancherelevante rådgivere nået til enighed om, at messen i 2022 er bedst tjent med at blive udskudt.

Det er især af hensyn til udstillernes lange forberedelsestid forud for messen, at beslutningen er truffet allerede nu.

Messen skulle oprindeligt være afholdt d. 4.-10. april 2022, og var allerede godt booket – til trods for corona-pandemien. Men i de mange diskussioner parterne imellem kom det frem, at der var for stor usikkerhed for de involverede i forhold til april-datoen. Desuden er messens succes betinget af, at både udstillere og besøgende frit kan rejse til München, når messen afholdes.

- Beslutningen om at udsætte bauma har naturligvis ikke været let for os. Men vi blev nødt til at træffe beslutningen nu, før udstillerne begynder at planlægge og investere i deres messedeltagelse. Desværre er det ikke muligt at forudse, hvornår pandemien vil være nogenlunde under kontrol - til trods for udrulning af vacciner over hele verden. Det gør det svært at planlægge for både udstillere og besøgende til messen…, der sidste gang tog imod deltagere fra mere end 200 lande fra hele verden, udtaler Klaus Dittrich, formand og CEO i Messe München.

Ny dato for messen er 24.-30. oktober 2022.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

26/4 2021
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.