Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

CSR-indsatsen begynder allerede i skurvognenAjos' skurvogne har flere energibesparende elementer som standard, hvilket tæller positivt i kundernes CSR-regnskab. Der er bl.a. formonteret udvendige dele til varmepumper, som let kan aktiveres.

CSR-indsatsen begynder allerede i skurvognen

SPONSORERET INDHOLD: Udlejningsvirksomheden Ajos a/s optimerer løbende sin flåde på ca. 1200 skurvogne, så CO2-aftrykket reduceres i hele deres levetid. Blandt andet er LED-belysning, ekstra isolering og bevægelsessensorer standard

Del artiklen på

Som leverandør til den danske byggebranche tager Ajos et stort ansvar i forhold til at skabe bæredygtige løsninger. Udlejningsvirksomheden har en klar holdning til Corporate Social Responsibility (CSR) og arbejder aktivt med udfordringerne i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar.

Ajos' udlejningsflåde på ca. 1200 skurvogne har flere energivenlige installationer som standard. Herunder LED-belysning og Pir-censorer, der er bevægelsescensorer, så lyset kun er tændt, når der er folk i skurvognene. Dertil kommer en isoleringsgrad, der med 100 mm i ydervægge, 120 mm i loftet og 140 mm i gulvet ligger væsentligt over lovkravet på 75 mm, som er formuleret i ’Bekendtgørelse om indretning af skure og lignende’.

- Vores skurvogne leverer som standard mere, end lovgivningen kræver. Vi tilbyder også varmepumper, hvilket langt de fleste af vores kunder aktivt tilvælger. Med dem vil man som kunde opleve en energibesparelse, der virkelig batter, og som samlet vil understrege ens CSR-indsats, siger afdelingschef for Skure Johnny Bak Pedersen.

Dansk leverandør
CSR beskrives også som en virksomheds arbejde med at integrere miljømæssige hensyn i forretningsaktiviteterne. Aktiviteter, der skaber værdi for både virksomhed og samfund. Eksempelvis ved at samarbejde med leverandører om at forbedre miljømæssige forhold og udvikle nye produkter, der indeholder en miljømæssig dimension.

- Alle Ajos' skurvogne bygges hos vores danske leverandør Scandi Byg. Herfra får vi leveret færdigbyggede moduler, der efterlever den høje kvalitet i forhold til opbygning og funktionalitet og især miljøvenlige standard, som vi efterspørger. Vi overvåger hele tiden udviklingen på området, så vi kan tilbyde vores kunder optimale løsninger og reducere CO2-aftrykket, hvor det er muligt, siger Johnny Bak Pedersen.

Forberedt til varmepumper
Varmepumperne er det eneste, som Ajos' montører selv installerer. Fra fabrikken er skurvognmodulerne forberedt til varmepumperne, og når først de er installerede, bliver de i enheden, og kan aktiveres til de kunder, som ønsker at gøre brug af den effektive og energivenlige varmekilde.

Som markedsledende udlejningsvirksomhed har Ajos løbende opgraderet sine skurvogne ud fra, hvad de mener bør være standard.

- I Ajos har vi mange års erfaring med bæredygtig udlejning af skure. De første varmepumper og Pir-censorer kunne vi tilbyde i 2012. I 2016 kom LED-belysning til. Vi arbejder lige nu på at opgradere isoleringen til en bedre klasse og sikre vinduer med tre lags glas som standard. Det vil blive næste skridt til yderligere optimering, siger Johnny Bak Pedersen.

Alle indervægge flytbare
Ajos' skurvogne er i høj grad anerkendt for deres fleksibilitet. 11 forskellige standardmoduler kan sammensættes i præcist det antal, som kunden efterspørger. Samtidig er alle indervægge flytbare, så rumfordelingen i den enkelte skurvogn kan tilpasses præcist efter behov.

- Vi kan demontere en indervæg og opføre den med de samme materialer et andet sted. Således kan de samme ressourcer genbruges gang på gang. Det giver intet byggeaffald, intet krav om brug af nye ressourcer og derfor ingen klimabelastning, understreger Johnny Bak Pedersen.

De nuværende ca. 1.200 skurvogne i Ajos bliver frem mod begyndelsen af maj måned suppleret med 50 nye moduler og hen over sommeren tilføjes yderligere 50 enheder.

- Alle nye skurvogne, vi investerer i, har den høje standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Stort set alle skurvogne i vores nuværende flåde har allerede den standard, og de få tilbageværende tages løbende ud af turnussen og erstattes med nye, siger Johnny Bak Pedersen.Læs mere om EntreprenørMateriel

10/3 2021
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.