LCA
scroll
Den ny stadionhal i Nykøbing Falster er på vejEntreprenørmaskinerne gør pladsen klar til den nye stadionhal ved Nykøbing Falster Idrætspark.

Den ny stadionhal i Nykøbing Falster er på vej

Udsigterne til store sportsbegivenheder, flere foreningsaktiviteter og medrivende koncerter bliver kortere i takt med, at gravemaskinerne gør byggepladsen til Nykøbing Falster Stadionhal klar.

Man kan ikke undgå at se, at der er et stort byggeri under opsejling, når man står ved Hal 3 ved Nykøbing Falster Hallerne. Byggeriarbejdere er gået i gang med at etablere byggepladsen til den kommende Nykøbing Falster Stadionhal, og formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget, Ole K. Larsen, ser frem til de muligheder, som den nye hal bringer:

- Der er stor efterspørgsel på haltimer i de haller der allerede ligger her, og som visionskommune vil vi jo gerne give borgerne de bedste forudsætninger for at være aktive, og med en yderligere hal er det bare én af de muligheder, som Nykøbing Falster Stadionhal bringer. Der bliver også plads til store koncerter, konferencer og andre events, som endnu en gang vil være med til at sætte Guldborgsund på landkortet samtidig med, at det kommer den enkelte borger til gode.

Det er entreprenørfirmaet Gråkjær, der står for opførelsen af hallen, som forventes færdig sommeren 2023. Disse dage går med at indhegne området, flytte ledninger i jorden og sørge for indkørsel til pladsen. Når byggepladsen er etableret, vil borgere fortsat kunne følge med i arbejdet.

- For at borgere i Guldborgsund Kommune kan følge med i byggeriet er det planen, at vi opsætter informationer om hallen og byggeriet samt visualiseringer af, hvad vi alle kan se frem til i 2023, udtaler Ole K. Larsen.

-pf

14/2 2022