Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

DM&E støtter op om kampagnen 'Danmark planter træer'Træer der plantes nu, vil optage CO2 igennem hele deres liv og dem der fældes, bliver til verdens mest klimavenlige byggematerialer eller grøn energi, lyder det fra DM&E.

DM&E støtter op om kampagnen 'Danmark planter træer'

SPONSORERET INDHOLD: Danske Maskinstationer og Entreprenører arbejder aktivt på at sikre en bæredygtig fremtid for Danmark og støtter derfor op om indsamlingen 'Danmark Planter Træer'

Del artiklen på

Samfund

'Danmark Planter Træer' er et samarbejde mellem TV2 og Danmarks Naturfredningsforening og har til formål at øge skovrejsningen i Danmark. Det hele starter op med et stort TV-show lørdag den 14. september.

Skoventreprenører er dem, der står for den praktiske del, når skoven skal plantes, vedligeholdes samt når træerne skal fældes. Træer der plantes nu, vil optage CO2 igennem hele deres liv og dem der fældes, bliver til verdens mest klimavenlige byggematerialer eller grøn energi.

Fremtidens klimaskove
DM&E ser skovrejsning som et af de vigtigste redskaber i Danmarks arbejde imod 70% CO2-reduktion i 2030. Derfor har DM&E udarbejdet forskellige skovudviklingstyper, der kan bruges som inspiration, når fremtidens klimaskove skal plantes.

- Det er vigtigt for os at klæde vores medlemmer på til at kunne plante fremtidens klimaskove samt sikre, at vi gør det rigtige, fortæller Claus Clemmensen, chefkonsulent i DM&E Skov.

Bæredygtig i hele produktionen
Bæredygtigheden i produktion i skoven skinner igennem flere steder i Danske Maskinstationer og Entreprenører.

- Vi er medlem af PEFC-Danmark, og vi kan tilbyde vores medlemmer en PEFC-certificering. PEFC er en international certificering, der arbejder med skovcertificering og mærkning af certificerede produkter, siger Claus Clemmensen.
Derudover tilbyder DM&E deres egen certificeringsordning, 'Godkendt Biomasse Producent', der kan dokumentere bæredygtigheden på flis til energi, der produceres i skoven. Det er en anerkendt ordning, der er med til at sikre, at bæredygtigheden også er i orden, selv hos de små skovejere.

- Vi vil fortsætte med at forbedre vores dokumentation, så vi kan sikre at vores arbejde i de danske skove er bæredygtigt. Jeg mener, at det er vores pligt at passe på den værdifulde natur i skovene, samtidig med at vi producerer byggematerialer, møbler, papir og grøn energi, siger Claus Clemmensen og fastslår:

- Træer er fantastiske, så Danmark kom i gang med at plante træer!

De forskellige skovudviklingstyper kan ses på DM&E’s hjemmeside her

Læs mere om EntreprenørMateriel

10/9 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.