bygma
bygma
scroll
E&H: Som at sende små børn ind i en legetøjsforretningDer var både branchebegejstring, gensynsglæde og besøgsrekord, da 9737 besøgende fagfolk lagde vejen forbi årets arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk (E&H).

E&H: Som at sende små børn ind i en legetøjsforretning

Der var både branchebegejstring, gensynsglæde og besøgsrekord, da 9737 besøgende fagfolk lagde vejen forbi årets arbejdende messe for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk (E&H)

Faglig kvalitet, købelystne besøgende og udstillertilfredshed var nøgleordene, da den fjerde udgave af E&H gjorde status efter tre begivenhedsrige dage på MCH Messecenter Hernings udendørsareal, MCH Outdoor Arena. Her blev de nyeste teknologier inspiceret, og små som store maskiner blev testkørt, ligesom gode handler blev indgået i øjenhøjde.

- Det har været en stor fornøjelse igen at danne ramme og underlag til denne helt unikke arbejdende fagmesse, som udstillerne igen har formået at gøre meget imponerende. De fortjener i høj grad de rekordmange besøgende, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Blandt udstillerfeltet glæder man sig over en værdifuld messedeltagelse, hvor særligt kvaliteten af de besøgende fremhæves af Jan Dahl, der er salgs- og marketingchef i Wirtgen:

- Der har været rigtig mange kunder forbi - og det har været de helt rigtige. Det er beslutningstagerne, der har besøgt os, og vi har indgået nogle gode handler, så vi har haft en virkelig god messe, siger Jan Dahl, der bakkes op af udlejningschef Henrik Osbæck fra Stark Udlejning:

- E&H er en unik mulighed for at få lov til at fremvise vores materiel. På en messe kommer vi ud til nogen, der ikke kommer forbi forretningen i det daglige og ikke er i vores umiddelbare kundekreds. Så vi finder nye kunder og får sat ansigt på dem, der bruger vores grej, og det er meget værdifuldt. Det er de helt rigtige mennesker, der kommer her, konstaterer Henrik Osbæck.

Øjenkontakten er afgørende
Gennemgående for messens deltagere var glæden over igen at kunne mødes ansigt til ansigt med kolleger og kunder på tværs af branchen, og ifølge formanden for brancheforeningen Maskinleverandørerne, der er medarrangør af E&H, er det afgørende i handelsøjemed:

- Nu har vi i halvandet år været tvunget til at blive hjemme og holde Teams-møder. Nu kan vi endelig mødes igen, og det giver bare noget helt andet. For man skal altså kunne kigge hinanden i øjnene, når man handler, og det er nu engang nemmere, når man står her face-to-face, siger Klaus Meldgaard, der med et glimt i øjet tilføjer, at begejstringen i branchen kan sidestilles med at sende små børn ind i en legetøjsforretning.

Han suppleres af direktøren for brancheforeningen, Klaus Nissen, der understreger, at brencheforeningen nu ser frem mod næste udgave af Entreprenør & Håndværk:

- Vi glæder os allerede til det fortsatte samarbejde med MCH og til den næste E&H-messe, og vi vil nu sammen evaluere denne messe grundigt med henblik på fastlæggelse af terminen, siger direktøren.

Landets bedste lærling
I løbet af messedagene har talentfulde lærlinge dystet i forskellige discipliner - lige fra fejlfinding til justering og kalibrering - om at blive Danmarks bedste mekanikerlærling på entreprenørmaskiner.

På messens sidste dag skulle regnskabet gøres op, og Christian Aggerholm Andersen fra Zeppelin Danmark kunne lade sig hylde som Danmarks bedste lærling inden for sit felt.

E&H 2021 blev afholdt sideløbende med Transport-messen, og i alt tiltrak de to messer 33.418 besøgende fagfolk.

Christian Aggerholm Andersen fra Zeppelin Danmark A/S kan kalde sig Danmarks bedste entreprenørmaskinmekanikerlærling. Foto: MCH/Tony Brøchner.

-los


20/9 2021
 • Åben Maskinvej var værd at køre efter

  Åben Maskinvej var værd at køre efter

  entreprenoer ›Masser af professionelle maskinfolk bød foråret velkommen ved at lægge vejen forbi otte gange åbent hus i Ringsted
 • Snerydderne er hurtigt ude på vejene

  Snerydderne er hurtigt ude på vejene

  politik ›Selv om de har op til to timer fra de alarmeres, til de skal være i gang med snerydningen på statens vejnet, varer det i praksis kun en halv time
 • Servicen er den helt store forskel

  Servicen er den helt store forskel

  entreprenoer ›SPONSORERET INDHOLD: Med købet af nye Komatsu gravemaskiner har Batum Nedbrydning sikret sin maskinpark til en bred vifte af arbejdsområder. Snart er alle firmaets gravemaskiner handlet hos Scantruck, og det er ikke uden grund
 • Brancheforening betaler stor del af kontingentet tilbage

  Brancheforening betaler stor del af kontingentet tilbage

  entreprenoer ›Et stort overskud i brancheorganisationen DM&E – Danske Maskinstationer & Entreprenører – betyder, at bestyrelsen har besluttet at tilbagebetale otte procent af medlemskontingentet for 2022/2023
 • En schweizerkniv på hjul

  En schweizerkniv på hjul

  entreprenoer ›Hvis man tager  til Kloakmessen den 25.-26. januar for at finde sig en ny minilæsser, er tyske Thaler et godt bud på en maskine, der kan løse flere opgaver og løfte mere, end man skulle tro
 • Røde lamper blinker over liftmassen

  Røde lamper blinker over liftmassen

  entreprenoer ›Til maj gentages Liftmessen, som blev afviklet for første gang i år og er den største udendørs messe med fokus kun på lifte og minikraner. Allerede nu er alle stande solgt
 • Teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under hammeren

  Teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under hammeren

  entreprenoer ›Op til jul afholder Scantruck juleauktion hvor både en lang række af udstyr og 30 brugte maskiner kommer på bud. Med hver aftale følger en sixpack med Hancock Merry Christmas-juleøl
 • Alenlang liste af fordele ved at skifte store arbejdsmaskiner fra diesel til el

  Alenlang liste af fordele ved at skifte store arbejdsmaskiner fra diesel til el

  entreprenoer ›Det er godt for klimaet og kan spare menneskeliv og nedbringe tilfælde af kræft, hjerte-kar og luftvejssygdomme at omstille arbejdsmaskiner fra diesel til el. Landets største offentlige bygherrer vil fremover efterspørge eldrevne maskiner