LCA
LCA
scroll
E&H: Som at sende små børn ind i en legetøjsforretningDer var både branchebegejstring, gensynsglæde og besøgsrekord, da 9737 besøgende fagfolk lagde vejen forbi årets arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk (E&H).

E&H: Som at sende små børn ind i en legetøjsforretning

Der var både branchebegejstring, gensynsglæde og besøgsrekord, da 9737 besøgende fagfolk lagde vejen forbi årets arbejdende messe for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk (E&H)

Faglig kvalitet, købelystne besøgende og udstillertilfredshed var nøgleordene, da den fjerde udgave af E&H gjorde status efter tre begivenhedsrige dage på MCH Messecenter Hernings udendørsareal, MCH Outdoor Arena. Her blev de nyeste teknologier inspiceret, og små som store maskiner blev testkørt, ligesom gode handler blev indgået i øjenhøjde.

- Det har været en stor fornøjelse igen at danne ramme og underlag til denne helt unikke arbejdende fagmesse, som udstillerne igen har formået at gøre meget imponerende. De fortjener i høj grad de rekordmange besøgende, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Blandt udstillerfeltet glæder man sig over en værdifuld messedeltagelse, hvor særligt kvaliteten af de besøgende fremhæves af Jan Dahl, der er salgs- og marketingchef i Wirtgen:

- Der har været rigtig mange kunder forbi - og det har været de helt rigtige. Det er beslutningstagerne, der har besøgt os, og vi har indgået nogle gode handler, så vi har haft en virkelig god messe, siger Jan Dahl, der bakkes op af udlejningschef Henrik Osbæck fra Stark Udlejning:

- E&H er en unik mulighed for at få lov til at fremvise vores materiel. På en messe kommer vi ud til nogen, der ikke kommer forbi forretningen i det daglige og ikke er i vores umiddelbare kundekreds. Så vi finder nye kunder og får sat ansigt på dem, der bruger vores grej, og det er meget værdifuldt. Det er de helt rigtige mennesker, der kommer her, konstaterer Henrik Osbæck.

Øjenkontakten er afgørende
Gennemgående for messens deltagere var glæden over igen at kunne mødes ansigt til ansigt med kolleger og kunder på tværs af branchen, og ifølge formanden for brancheforeningen Maskinleverandørerne, der er medarrangør af E&H, er det afgørende i handelsøjemed:

- Nu har vi i halvandet år været tvunget til at blive hjemme og holde Teams-møder. Nu kan vi endelig mødes igen, og det giver bare noget helt andet. For man skal altså kunne kigge hinanden i øjnene, når man handler, og det er nu engang nemmere, når man står her face-to-face, siger Klaus Meldgaard, der med et glimt i øjet tilføjer, at begejstringen i branchen kan sidestilles med at sende små børn ind i en legetøjsforretning.

Han suppleres af direktøren for brancheforeningen, Klaus Nissen, der understreger, at brencheforeningen nu ser frem mod næste udgave af Entreprenør & Håndværk:

- Vi glæder os allerede til det fortsatte samarbejde med MCH og til den næste E&H-messe, og vi vil nu sammen evaluere denne messe grundigt med henblik på fastlæggelse af terminen, siger direktøren.

Landets bedste lærling
I løbet af messedagene har talentfulde lærlinge dystet i forskellige discipliner - lige fra fejlfinding til justering og kalibrering - om at blive Danmarks bedste mekanikerlærling på entreprenørmaskiner.

På messens sidste dag skulle regnskabet gøres op, og Christian Aggerholm Andersen fra Zeppelin Danmark kunne lade sig hylde som Danmarks bedste lærling inden for sit felt.

E&H 2021 blev afholdt sideløbende med Transport-messen, og i alt tiltrak de to messer 33.418 besøgende fagfolk.

Christian Aggerholm Andersen fra Zeppelin Danmark A/S kan kalde sig Danmarks bedste entreprenørmaskinmekanikerlærling. Foto: MCH/Tony Brøchner.

-los


20/9 2021