Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

E&H udsættes til september 2021 Entreprenør & Håndværk (E&H) afholdes hvert 3. år. Her foto fra messen i 2018. Foto: MCH/Tony Brøchner.

E&H udsættes til september 2021

Fagmessen for entreprenør- og anlægsbranchen E&H flyttes efter ønske fra branchen fra den oprindelige dato i juni til d. 16.-18. september. Dermed gennemføres E&H og Transport 2021 samme dage

Del artiklen på

Hvert tredje år samles entreprenør- og anlægsbranchen til Entreprenør & Håndværk (E&H) ved MCH Messecenter Herning. Efter planen skulle brancherne mødes igen d. 10.-12. juni 2021, men efter ønske fra branchen udskydes messen til september og gennemføres samtidig med transportbranchens fagmesse Transport 2021.

E&H arrangeres i et samarbejde mellem MCH og brancheforeningen Maskinleverandørerne, og her vækker det glæde, at messen har fået ny termin i september:

- Vi ved ikke, hvordan corona-situationen ser ud til juni, men af respekt for medlemmernes messeforberedelse mener vi, at det er rettidig omhu at flytte messen nu. Branchen ønsker fortsat at mødes personligt, og da der opstod en mulighed for at gennemføre E&H på samme termin som Transport 2021, slog vi til. Vi ser en god synergi i at afholde messerne sideløbende, men fastholder naturligvis stadig konceptet med en arbejdende, udendørs messe, fastslår Klaus Meldgaard, formand for entreprenørsektionen hos Maskinleverandørerne.

Har et medansvar
Beslutningen bakkes op af projektlederen for de to messer i MCH Messecenter Herning, Nikolaj Jørgensen:

- Vi står i en ekstraordinær situation, og vi har et medansvar for udstillernes forberedelsestid og investering i messen. Derfor glæder det os, at vi i fællesskab med branchen har fundet en ny dato for messen, hvor der tilmed er rigtig fin synergi mellem besøgs- og udstillermålgrupper på de to messer, siger Nikolaj Jørgensen og tilføjer:

- Vi anser det som en stor gevinst for både udstillere og besøgende, at vi nu kan afholde begge messer samtidig, og vi glæder os allerede nu til tre dage med masser af aktiviteter på både E&H og Transport 2021.

Entreprenør & Håndværk finder sted 16.-18. september 2021 på udendørsarealet syd for MCH Messecenter Herning, mens Transport 2021 gennemføres indendørs i messehallerne og på Landsskuepladsen.

Læs mere om messen her.

-los

Læs mere om EntreprenørMateriel

17/3 2021
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.